Звездна любов

Дейвид Духовни с младо гадже

57-годишният актьор, станал популярен с участието си в сериала „Досиетата Х“, се разведе преди 6 години с Теа Леони и досега беше сингъл. Приписваха му роман с партньорката му Джилиан Андерсън, което явно бе измислица на жълтата преса. Сега обаче ситуацията е съвсем различна.  Дейвид има жена до себе си и това е младата 24-годишна спортистка Моник Педелбъри. Двамата се запознали покрай приятел на Духовни, собственик на компанията SunLife Organics, където Моник работи.

 

 

Принц Хари се влюбил в героинята на Меган

Понякога животът наистина прилича на приказка. Принц Хари се влюбил в приятелката си Меган Маркъл, докато гледал сериала Suits, в който тя се снима от 2011-а. Влюбил се в героинята й – Рейчъл Зейн, и решил, че трябва да се запознае с актрисата, която я играе. Сега, две години по-късно, светът се готви да се наслади на сватбата им.

И докато медиите се чудят кой пръв е направил предложението, а във Великобритания дори заснеха филма „Когато Хари срещна Меган“, посветен на любовната двойка, става ясно, че красавицата е спечелила сърцето на принца много преди да се запознае с него.

Една мисъл по темата “Звездна любов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *