ЛЮБО@питно

Ще познаете колко е страстна жената по… чантата й

Ако искате да разберете от първа среща дали жената, която сте харесали, ще ви пасне в леглото, вгледайте се в дамската й чанта. Това съветват психолози от Американския институт по сексология.

Голямата чанта, в която може да се открие какво ли не, говори за бъркотията в личния живот на дамата. При нея сексът е трудно постижим. Тя предпочита да води разговор или да пие вино с мъжа, но избягва телесен контакт или го прави максимум един път седмично. Но не се отчайвайте, детайлите по артикулите от този модел дават допълнителни подробности за притежателките им според оценка, направена от британски психолози.
Ако голямата чанта е с цип, дамата обича красивите думи в леглото. Ако пък е с правоъгълна форма, то собственичката е абсолютно моногамна и мечтае за голямата любов. Намери ли я, остава за цял живот. Най-страстните представителки на нежния пол си купуват чанти тип кесии с шнур за затваряне. Именно тази форма най-точно съответства на формата на матката според сексолози от Острова. Тези жени обичат всякакъв секс освен аналния. Ако сте нестандартни и искате групово изпълнение, то знайте, че това е за жените, които носят чанти като сакове. Ако пък те имат метални закопчалки и капси, дамите си падат по по-грубичките игри в леглото. Виж, ако забележите лачена малка стилна чантичка, бягайте надалеч, защото притежателката й е студена, даже фригидна, и не предлага нищо особено в леглото. Дамите с чанти като лодки пък обожават оралната любов и я правят с удоволствие. Те са нежни в леглото и дават всичко от себе си. Склонните към изневери жени си купуват красиви малки ранички. Тези представителки на женския пол са доста меркантилни, за тях мъжът е източник само на пари и те често имитират оргазъм, за да го задоволят, предупреждават специалистите. Ако дамата на сърцето ви е с чанта с волани и финтифлюшки, то тя е възторжена и романтична натура, за която сексът не е номер едно в листата на отношенията с мъжа на сърцето й. А жените, които си знаят цената, си купуват чанти с къса дръжка. Обратно, тази с дълга дръжка показва, че собственичката й сама си вади хляба и не съжалява за живота си, изпълнен с много работа и задължения в офиса. Но пък ако й остане време за леглото, тя се отдава напълно на партньора си и предпочита пози, в които е отгоре.
Когато погледнете вътре в чантата… Ако има:
Комплект за оцеляване с най-необходимото – аптечка, игла и конец, четка за зъби, резервно бельо и чорапи, фенерче – с такава жена никога няма да скучаете. Тя е готова винаги и навсякъде да се предаде на желанията си, но бъдете внимателни, влюбва се бързо. Ако пък носи в дамската си чанта само най-необходимото – портфейл, ключове и козметика – трудно избира мъжа до себе си, но намери ли го, не пуска лесно.

 

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

 

Както яде, такъв е и в леглото?

Според французите всеки може да определи какъв е партньорът му в леглото по начина, по който се храни. Резултатите от направено наскоро изследване сочат, че 80% от мъжете, които свършват преждевременно, са склонни да се хранят на крак, без да обръщат специално внимание на менюто.
Може би именно затова 85% от французойките предпочитат мъже, които умеят да готвят…
Социолозите забелязали също така, че хората, които се наслаждават на храната, имат силно изразено сексуално влечение. Мъжете, които са прекалено загрижени за талията си и калориите пък са толкова прекалено стабилно стъпили на земята, че не могат да заведат една жена „на седмото небе“, казват учените. Разбира се, в никакъв случай не става въпрос за чревоугодничество.
За мъжете-вегетарианци съществува подозрението, че не са много чувствени. Ако и след 30-ата си година Адам с удоволствие хапва основно хамбургери, това е знак за липса на фантазия и дори сексуална незрялост…
Изводът е: мъже, не водете гаджето си в „Макдоналдс“ още на първата среща. Започнете с нещо френско, пък после, като ви падне в ръцете, спокойно можете да минете на сандвичи и консерви:)

4 мисли по темата “ЛЮБО@питно

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *