Съвместими ли сте?

Много от нас си задават въпроса дали човека до тях е „точният“. Дали не правят грешка… Дали проблемите са нещо дребно или след време ще прераснат в нещо непреодолимо. Дали щастието ще бъде все така безоблачно…

Доверете ни своите въпроси. Ние можем да ви помогнем.

Изпратете на имейла ни своя и на партньора си снимка, придружена с рождените ви дати и месеца, в който сте се запознали.  Екип от психолог, нумеролог, специалист по личностно развитие, позитивна психотерапия и отношения ще изготви вашата Карта на съвместимостта.

Всички тези специалисти ще отделят близо час от своето време, но тъй като работата им за нас е наистина специална, вие ще заплатите само част от картата – сумата от 25 лева. Можете да преведете сумата по нашата сметка в e-Pay.bg

IBAN: BG55CECB97900006453088 , BIC: CECBBGSF

Плащането може да стане и на каса във всеки офис на EasyPay. Срещу „основание“ запишете „проверка на съвместимост“.

След 24 часа ще разполагате със своя Карта на съвместимостта, за да можете да реагирате по най-добрия начин и да вземете най-правилното важно решение.

 

 

Поръчайте своя хороскоп

Изпратете ни три имена, дата, година и час на раждане, място на раждане и ние ще ви дадем отговори на повечето въпроси, които ви притесняват. Допитайте се до нашия астролог за бъдещето.
Платете сумата от 45 лева по нашата сметка в e-Pay.bg,
IBAN: BG55CECB97900006453088 , BIC: CECBBGSF.
Плащането може да стане на каса във всеки офис на EasyPay. Срещу „основание“ запишете „хороскоп“. Оставете ни имейл и телефон за контакт. И до 48 часа ще разполагате със своя най-точен ориентир в бъдещето.