Дишането е изключително важно за оргазма

couple-orgasm-dietСпоред специалистите, за да получи една жена оргазъм, тя трябва да се научи да диша правилно. Предлагаме ви няколко полезни техники, за да го постигнете.
Първата техника е дишането да бъде равномерно и дълбоко – вдишвайте така, сякаш си поемате дъх, за да се гмурнете, след това издишайте пак дълбоко и силно.
Втората техника се нарича асфикция – или спиране на дишането на моменти. Проблемът с липсата на оргазми е, че на жените не им достига енергия в кулминационния момент. Те я изразходват по време на сексуалната игра, както и при самия любовен акт. Специалистите препоръчват в момента, в който усещате, че вече сте на финалната линия, спрете дишането си, съхранете любовната енергия вътре в тялото и стегнете вагиналните мускули. Ще последва истинска експлозия от усещания, коментират сексолозите.
Техника „Празник за корема”. Става въпрос за пълно отпускане. Може да се прилага при анален секс, когато тялото трябва да е максимално отпуснато, или при вагинален секс, когато усещаме, че сме разконцентрираме. Представяте си, че в корема ви има топка и започвате да дишате, за да я „напълните”. След това издишате.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *