Любопитно,Психолог под възглавката

10 оргазма на ден с… оргазмична медитация

Според Джъстин Доусън, основателката на Turnon Britain, съществуват поне 10 „за” да практикувате всеки ден т.нар. оргазмическа медитация.


Всяка жена може да изпита оргазъм и всяка преживява това по свой собствен начин. Най-важното е да има доверие в себе си.

Оргазмическата медитация трябва да се практикува не по-рядко от три пъти седмично, най-добре е обаче това да става всеки ден. Доусън прави това от 8 години. Казва, че не е лесно, необходимо е търпение и осъзнато желание.


Часовете са достъпни за всеки, който желае да ги посещава – от 17 до 88 години. Атмосферата е отпускаща, в групата присъстват хора, които няма да ви се натрапват, но ще се радват да споделят този интимен момент на удоволствие и доверие към партньора.

Оргазмът е енергия, казва Доусън. „Когато не ни достига, сме уморени, опустошени, лишени от вдъхновение. Когато пък сексуалната енергия пък е в излишък, се чувстваме превъзбудени и агресивни.

Енергията трябва да се поддържа и управлява правилно.

Биологично ние имаме нужда от близост, за нас тя е като въздуха.

Оргазмическата медитация е 15-минутно занятие, което се провежда между двама души. Всеки от тях се концентрира върху използваните техники и усещания, които довеждат до оргазъм. Прилича на тантрически секс, защото засяга същите зони на мозъка.

Упражненията могат да се правят и самостоятелно, на най-добри резултати се получават именно при групови занимания.

В практическите занимания участват няколко облечени господа (и понякога жени), които се събират в една стая и стимулират с ръце полугола „експериментална партньорка” цели 15 минути.

В друго упражнение, жените се събират в центъра на стаята и стоят толкова близо една до друга, че да могат „да усетят топлината от телата си”, след което да прошепнат една на друга своите скрити желания.

Някои от тези тайни се пишат на хвърчащи листчета (посланията варират от „фантазия за изнасилване“ до „нежни целувки“) и се лепят по стените на залата. А след това на случаен принцип присъстващите ги вземат и изпъняват…

Знаете ли, че…
* Средно в живота си изпитваме оргазъм, който сумарно трае около 10-12 часа.
* До 70% от дамите изпитват само клиторен оргазъм.
* Женският оргазъм трае от 10 секунди до минута. Множественият – 10 минути.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.