Психолог под възглавката

10 златни правила за по-добри сексизживявания

Проф. Мастърс и д-р Вирджиния Джонсън, собственици на първата и единствена в света „Клиника на любовта“, намираща се в Сейнт Луис, САЩ, разкриват как да станем царе в леглото.

 

  1. Всеки е отговорен до известна степен за своето удоволствие и удовлетворение. Жената не трябва да стои пасивно и да се чуди защо не й е приятно. Ако наистина искате това, което правите, вложете малко повече страст и инициатива.
  2. Експериментът е ключ към успеха. Забравете за комплексите. Ако нещо ви притеснява, споделете го с партньора си. Но не в леглото – то не е място за сериозни разговори. Кажете си болката, преди да ви свалят бельото, за да не засегнете мъжа.
  3. Сексът не е задължение, а удоволствие. Не го правете, когато не ви е до него. Така само ще убиете желанието за дълго време и ще натрупате негативни чувства към партньора си.
  4. Не се карайте и не спорете, когато сте, както майка ви е родила. Сексът не е средство за решаване на спорове или за помирение. Не изнудвайте своя партньор чрез секс.
  5. Търсете нови преживявания. Например защо да не го направите в парка? Мога да ви кажа от личен опит, че е много вълнуващо. Постоянното притеснение, че някой може да ви види, увеличава максимално възбудата. Разбира се, сега навън е доста студено, затова опитайте на друго обществено място – например в асансьора!
  6. Правете секс винаги, по всяко време, стига да ви се иска. Ако той ви пожелае, а вие не сте си измили краката или не сте си почистили мишниците, забравете за тях… Отдайте се на страстта. Щом партньорът ви е направил първата крачка, значи тези малки ваши външни „проблеми“ не го притесняват или пък просто много ви желае! Какво по-хубаво от това!
  7. Не искайте от себе си да сте винаги в идеална форма – все пак сте човек, а не машина, направена по калъп. Едно-две килца отгоре или пък смачканата прическа не бива да вгорчават живота ви и да ви карат да се откажете от секса. Представете си само, че сте най-най-най, а няма кой да ви пожелае – това би било доста по-ужасно, нали?
  8. Не драматизирайте, когато той не е могъл, а на вас ви се е искало… Е, случват се и такива неща. На него със сигурност му е много по-неприятно, отколкото на вас. Гушнете го, погалете го, целунете го и… хоп! Нещата може и да се променят.
  9. Ако наистина имате сериозен проблем със секса, посетете специалист. Не е срамно и не боли. А и така проблемът ще бъде разрешен. Иначе може да се задълбочи и никога да не успеете пълноценно да се зарадвате на сексуалното общуване.
  10. Бъдете реалисти! Направили сте го веднъж, а приятелката ви все повтаря, че с нейния го правят 3-4 пъти… Дали пък не преувеличава? По-добре малко, но качествено, би казал мъдрецът. Послушайте го.

 

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.