Психолог под възглавката

11 златни правила на една прелъстителка

Според сексолозите, за доста жени романтиката и сексът са две неразделни понятия. Мъжете обаче усещат близостта по съвсем друг начин…

Златно правило 1. Търсете винаги нови места, където да се любите. Разнообразието създава приятно напрежение в живота.


Златно правило 2. И холът може да бъде любовен терен. Страхотно възбуждащо е да го направите на дивана или пред камината.


Златно правило 3. Сексът в банята е чиста работа. Изкъпете се заедно под душа или във ваната. Светлината трябва да приглушена, може да запалите. Сипете си по една чаша изстудено шампанско.


Златно правило 4. Кухнята не е предназначена само за готвене! Преди да се любите, можете да се нахраните взаимно. Заложете на храните, които провокират към ласки. И не затрупвайте кухненската маса с прибори, може да ви потрябва…


Златно правило 5. А какво ще кажете за малко любов под открито небе? В градината, например, е идеално. Намерете усамотено кътче, вземете одеало или килимче и не забравяйте разхладителните напитки!


Златно правило 6. Сред природата, далеч от града, е много романтично. Направете си екскурзия с пикник и сервирайте секс за десерт. Незначителната опасност да се натъкнат на вас други екскурзианти засилва удоволствието.


Златно правило 7. Сексът в парка също може да се окаже вълнуващо преживяване. Но бъдете дискретни, наоколо щъкат деца!


Златно правило 8. Няма по-възбуждащо нещо от шума на прибоя. Недостатъкът на секса на плажа е досадният пясък, който може да ви развали цялото удоволствие.


Златно правило 9. И в асансьора човек може да се съблече, за да получи разтърсваща доза удоволствие. Само че са необходими здрави нерви и голяма доза сръчност. Натиснете стоп-бутона точно между два етажа и се молете някой оправен съсед да не са обади на фирмата по подръжка.

Златно правило 10. Тоалетната на самолета или влака е изключително привлекателно място за секс, според голям процент от влюбените двойки. Българските железници обаче май не са много подходящи за такъв род изпълнения…

Златно правило 11. Не го забравяйте никога: няма нищо по-прекрасно от това да прелъстяваш и да бъдеш прелъстяван!

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.