Психолог под възглавката

Игри за удоволствие

Когато постепенно съвместният живот на мъжа и жената влезе в коловоза на ежедневието, нещата вече не са същите. Сексът намалява и като качество, и като количество. На негово място идват телевизора, компютъра, обилната вечеря и децата…  Но ако чувствата ви горят и ние не искате да се примирите да си лягате вечер само с „Лека нощ, скъпа“, опитайте нещо ново. Става въпрос за т. нар. ролеви игри. Възможността да влезете под кожата на някой друг и да изкарате наяве всички свои заспали сексуални желания е доста вдъхновяваща. Предлагам ви споделен опит на една много близка приятелка.

Избегнете лошото началото

Не започвайте с роли, които не са ви по душа и сърце.  Ние, например, опитахме три варианта, които претърпяха пълен неуспех. Първият бе на „Насилник и жертва“. Играта присъства в почти всички секс учебници, но на нас не ни хареса. Получи се някак неестествено, не успяхме да влезем в ролите и спряхме. А и как мога да изпитвам удоволствие като жертва? Вторият вариант бе „Фотограф и модел“. Проявих истинско старание, но така и не можах да се отпусна и да позирам като истински модел. Притеснението ми пред камера определено ми пречеше. Спряхме и с това. Накрая опитахме „Воайорство“. Но и този път не се получи…  Аз бях в банята, а той трябваше да ме гледа през открехнатата врата. Не стана, беше прекалено близо и аз го знаех, а това ми пречеше да играя.

След неуспешното ни начало в ролевите секс игри, постепенно започвахме да налучкваме правилните сценарии, които ни доставяха все по-голямо удоволствие.

Нека забавлението да започне сега!

Медицинска сестра и пациент
Никога не си бях представяла, че една къса бяла манта може да подлуди така мъжа до мен. Вярно, че под нея бях абсолютно гола, но все  пак… Към тоалета бях добавила дълги бели чорапи, червени обувки на висок ток и естествено, медицински слушалки и голяма спринцовка. Беше много забавно и секси. Опитайте!

Крал и слугиня
Пробвахме два варианта. В началото мъжът ми беше „султан”, а аз наложница от харема, а после обратното: аз – „господарка”, а той „роб”. Ролите бързо се усвояват, лесно е да се вживееш и в двете и да изпълняваш желанията на любимия човек, които не винаги са благоприлични:) Освен това за тази игра не ви трябват никакви помощни атрибути или допълнения.

Случайна среща
Препоръчвам ви тази игра. Престорихме се, че сме се срещнали случайно в градския транспорт. Пътувахме  в една посока и започнахме небрежен разговор. Малко преди нашата спирка вече нямахме търпение да стигнем… Започнахме още от вратата.

Домакиня и водопроводчик
Това е доста банален сценарий, но пък винаги дава резултат. Беше ни протекла мивката и трябваше да се оправи. Хрумна ни идеята за по-различно решаване на проблема. Аз го посрещнах на врата, а той беше само по работен гащеризон. Оправихме всички течове у дома!

В крайна сметка след всяка игра ставаше по-интересно и се чувствахме все по-добре. Разбира се една игра, която се харесва на едни може да не се окаже толкова възбуждаща за други и обратното. Отхвърлената от нас, да се окаже най-подходяща за вас. Основното обаче тук е доверието един към друг и пълното превъплъщаване в ролите.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.