Психолог под възглавката

5 грешки, които жените допускат в леглото

Вместо да вините партньора си, когато се чувствате незадоволени, помислете дали вината не е и ваша…
Една от основните мъжки грешки под завивките е липсата на желание за комуникация – разговорите на тема „какво ти харесва на теб” са твърде редки. Е, и жените имат своите грехове. Ето най-честите от тях.
Държат се срамежливо и стегнато. Природата по принцип е определила пасивна роля на жената в леглото, но това не означава, че трябва да се съобразите с нея. Задължително да поемате инициативата, да изразявате предпочитанията си, фантазиите си, желанията и онова, което чувствате.
Приемат секса като начин за шантаж и постигане на своето. „Ако той се държи лошо с мен, ще забрави за…”, „Ако не дойде с мен на онзи купон, ще го накажа…” – принципът може и да работи, но не е правилен. И със сигурност не е добър за сексуалния ви живот.
Оргазмът не е цел. Често дамите смятат, че сексът е просто задължение без което връзката им ще се разпадне. И обикновено дават от себе си толкова, че да възбудят мъжа, но не и да се насладят на собствените си желания. Тази грешка може да ви коства много – едностранност в отношенията, загуба на интерес към интимността, край на връзката.
Имат комплекси. Целулитът, размерът на гърдите, разширените вени – са само част от онези неща, които ни пречат да бъдем да истински в леглото. Забравете за тях. Включете светлината и харесайте себе си в огледалото. Опознайте тялото си. Защото всяка извивка носи удоволствие. Просто трябва да го потърсите, да му се отдадете. Прикриването, изгасянето на лампите и сковаността отблъскват мъжа и намаляват либидото.
Поставят безкрайни забрани. За съжаление все още има жени, за които някои неща в леглото си остават табу. Те забраняват на партньорите си това или онова, смятат, че дадено действие би ги унизило… Всъщност няма нищо унизително в насладата, ако тя е и за двамата. Аналният или оралният секс, сексът по време на месечния цикъл, гледането на порнофилми, садо-мазото в определени граници – всичко това може да разнообрази живота ви под завивките и да ви донесе наслада, за която не сте и мечтали.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.