Психолог под възглавката

5 пози с топка за върховно удоволствие

Сигурно сте я използвали в салона, в който тренирате. Фитболът е голяма надуваема топка, идеална за стягане на дупето и оправяне на проблемите с гръбначния стълб. Оказва се обаче, че освен за добрата ни форма, тя може да ни помогне много и за подобряване на сексуалния ни живот! Предлагаме ви пет варианта, с които да експериментирате.
1. „Подскачащо седене”. Партньорът ви сяда на топката, опирайки стъпалата си в пода. Седнете на коленете му и започнете бавно да подскачате нагоре-надолу. Това ще направи контакта много по-близък и възбуждащ, проникването – по-добро.
2. „Господарят на дивана”. Той е седнал на дивана, отпуснал крака на пода. Жената сяда на топката, сгъва крака в колете и ги опира на дивана. Мъжът побутва топката, регулирайки по този начин дълбочината на проникване и скоростта. Позата осигурява добър зрителен контакт и чувствени целувки, макар да е доста необичайна. Трябва обаче да сте в добра физическа форма, за да успеете да се задържите.
3. „Космически страсти”. Жената ляга по гръб на топката, подпира краката си на пода и отпуска ръце назад. Мъжът застава на колене и започва да я гаси с ръце и език. Движещата се топка засилва удоволствието до космически висини!
4. „Двойно удоволствие”. Жената се отпуска по корем на топката, опирайки ръцете и краката си на пода. Мъжът използва вибратор за клитора и едновременно с това прониква анално. Така удоволствието за нея е тройно.
5. „Ездачката”. Той сяда на топката, а жената се настанява в скута му с лице към него, обгръщайки го с крака. Тя определя силата на проникването и посоката на движение. За да имате по-голяма устойчивост, можете да опрете топката в стената.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.