Психолог под възглавката

5 продукта, които засилват либидото

Експертите диетолози предлагат да включим в менюто си тези пет натурални продукта, ако искаме да „дадем газ“ на сексуалните си преживявания.  
Смокините съдържат голямо количество магнезий, витамин Е, цинк и манган, необходими за нормалната работа на репродуктивните органи и сексуалното здраве.
Цитрулинът, съдържащ се в динята, стимулира производството на аргинин, който „отпуска“ кръвоносните съдове. Приблизително същият ефект имат популярните лекарства за импотентност.
Шампанското е известен афродизиак. То влиза в кръвообращението по-бързо от виното и човек има нужда от по-малко количество, за да почувства леко опиянение. Ефектът е, че се отпускаме, но сме в добра кондиция и за секс. Гроздето, използвано за напитката, съдържа антиоксиданти, полезни за организма.
Чили пиперът води до симптоми, приличащи на тези на възбудата – бузите се зачервяват, устните стават по-сочни и червени, температурата на тялото се повишава леко.
Вместо шоколад преди среща хапнете малко сирене за… добро настроение. Ако човек е ял сирене, организмът му произвежда 10 пъти повече ендорфини, отколкото ако сме изяли парче шоколад.
И още един съвет – ако приготвяте романтична вечеря, не използвайте продукти, които се усвояват бавно: кръвта, слизаща в стомаха, за да помогне за преработването и усвояването на храната, може да ви потрябва на друго място…

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.