Психолог под възглавката

5 важни стъпки, за да „изпратите“ секса в неподозирани висини

1. Не възприемайте секса като задължение. Не сте длъжни спите с партньора си три пъти седмично, нито всеки път да получавате оргазъм. Спонтанността трябва да стои над стремежа ви да организирате и целенасочите сексуалността си. Все пак това е секс, не работно заседание!
2. Мислете мръснишки! Сигурно цензурирате еротичните си фантазии и желания, защото си мислите, че партньорът ви ще бъде смутен от тях. Много вероятно е обаче да се изненадате колко благодарен може да е той за всички еротични екскурзии, които му организирате…
3. Направете нещо наистина неочаквано. Изненадайте партньора си с нещо нетипично за вас. Пратете му букет цветя във формата на член (женски устни)  или пък му пригответе странна вечеря.
4. Играйте си един с друг. Хранете се взаимно и ежедневно вмъквайте във връзката ви частица младежки ентусиазъм, независимо на колко години сте (Вижте семейство Каменарови от Биг Брадър – НЕ ПРАВЕТЕ КАТО ТЯХ!). Сексът не е поза, а чувство, страст. Прехвърлете игривото настроение и в леглото.
5. Експериментирайте! Любете се в нова поза и не се страхувайте да се посмеете, ако нещо не се получи. Опитайте нова техника, за която сте чели или сте гледали на видео. Уговорете се с партньора си в продължение на една седмица да изпробвате все нещо ново. Гледайте малко порно, казват че не било полезно, но това е, ако злоупотребявате… Имате идеи? Приложете ги. Не ги дръжте затворени вътре във вас.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.