Психолог под възглавката

7 любопитни факта за секса, които приятелите няма да споделят с вас

sex lubopitnoВъпреки че за него постоянно се пише и се правят десетки изследвания, има неща, които си остават някак прикрити. Ето няколко интересни факта.

Женската еякулация съществува. Обикновено се случва, когато партньорът въздейства пряко върху т.нар. точка G.
Размерът действително има значение. Както прекалено големият, така и прекалено малкият мъжки полов орган може да се окаже проблем за нормалното протичане на половия акт. В този случай двойката трябва да избере максимално подходящата поза, за да се насладят и двамата партньори на секса.

Лявата половина на клитора, както и лявата страна на влагалището е по-чувствителна. Казват, че там има повече нервни окончания.
При всички мъже анусът е ерогенна зона. Затова представителите на силния пол толкова много харесват масажа в тази част на тялото. Но не всички си го признават…
Лубрикантът никога не е излишен. Сексът е много по-приятен, когато има повече „смазка”. Защо не я използвате тогава?
Сексът помага при стрес. Заради повишаване  нивата на имуноглобулин А. Това го превръща и в чудесна профилактика срещу инфекции, простуди и сърдечно-съдови проблеми.
Сексът не е бавно и плавно занимание. Не вярвайте на филмите – в живота, за да получите удоволствие, трябва да спазвате определено темпо.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.