Психолог под възглавката

7 пози за дълбокооо проникване

Размерът винаги е вълнувал жените не по-малко от мъжете (въпреки че вторите не си го признават, но тайно се сравняват в съблекалнята на фитнеса или игрището). Размерът обаче, както сме писали и друг път, не е най-важното нещо, сексът да бъде страхотно преживяване. Безспорно габаритите са важни, когато си купуваш нови мебели или кола, но в секса те не ти дават никакви гаранции. Какво ще кажеш за малко упражнения на влагалищните мускули и няколко по-специални пози? При упражненията не мога да помогна, но за позите ти предлагам ето това.

Ще те…

Жената е легнала на пода, а мъжът е зад нея, на колене. Хванал я е за таза и го е повдигнал така, че да си го намести. Тя трябва да държи краката си на неговия кръст. Главата и ръцете й остават на пода. Позата ви дава максимално проникване. И още нещо: нейният клитор и неговият член са в съприкосновение, което води до едновременен оргазъм.
Ниво на сложност: 4 от 5.

Ездачката

Мъжът е легнал по гръб, единият му крак е сгънат в коляното. Тя е върху него, като единият й крак минава под неговия. Неговата задача е да постигне максимално дълбоко проникване. Тя просто трябва да следва ритъма му.
Ниво на сложност: 3 от 5.

Две в едно

Той е легнал по гръб. Тя го е яхнала с лице към него. Трябва да се изтегне назад като дъга така че да се опре на лакти, а гърбът й да легне на краката му. Тази поза позволява не само де се контролира дълбочината на проникването, но и ъгъла под който членът влиза във влагалището и честотата. Позата дава възможност да се докосне прословутата G точка.
Ниво на сложност: 5 от 5.

По-високо и по-високо

Жената е легнала по гръб. Мъжът е на колене. Вдигнал й е краката високо и прониква отзад. Особеното на тази поза е, че триенето в краката на партньора стимулира допълнително ерекцията.
Ниво на сложност: 2 от 5.

Агресивно съпротивление

Мъжът е върху жената. След като проникне в нея, той трябва да я обгърне с крака, а тя да стисне нейните. Позата е подходяща за двойки, които срещат проблем с обема, не с дължината.
Ниво на сложност: 2 от 5.

Страстна прегръдка

Жената е по гръб, мъжът е върху него. Разликата с мисионерската поза е, че тя обгръща с крака кръста му. Дълбочината на проникване тук е обратнопропорционална на свободата на движение на мъжа.
Ниво на сложност: 1 от 5.

Удоволствие в гръб

Жената е по корем, мъжът е зад нея. Целта я след като проникне в нея, да хване с ръце гърдите й.
Ниво на сложност: 3 от 5.

Може също да харесате...

1 коментар

  1. казва:

    Хм, добре 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.