Психолог под възглавката

7 женски навика, които прецакват секса

06-gratification-COMP-3115362Не бъди пасивна. Инициативата в секса винаги е добре дошла и венаги ще бъде оценена от мъжа. Партньорът ще ви се отдаде изцяло и напълно. Не се лишавайте от удоволствието, направи първата крачка.
Излишните разговори… Да, така е – обичаме да говорим след секс, но по-добре да замълчим. Трябва да се досетите, че той не желае да обсъжда с вас новия модел айфон или приятелката ви, затова се прави на заспал…
Сковаността. Ако се окажеш в леглото с мъж не се прави, че не знаеш какво ще ти се случи. Ако се притесняваш толкова, пийни чаша вино, запиши се на танци, еротични, след няколко урока ще се почувстваш много по-освободена.
Преиграването. Трябва да знаете кога да спрете с изненадите, сексуалните фантазии или прекалено дивият, неестествен вой, както и изпадането в безсъзнание по вереме на оргазъм. Иначе никога няма да видите отново този мъж.
Еднаквите пози. Всяка жена си има любими пози, в които гарантирано получава удоволствие, а това прави секса монотонен. Не се притеснявайте да експериментирате. Оставете любимите си пози за накрая.
Стандартният алгоритъм. Момичета, защо не уважавате сутрешния секс? Неизмитите зъби и сънливия вид няма да изгони удоволствието. Заменете секса в 21,00 часа със сутрешен и ще видите колко добре ще се почувствате. Или пък пренесете действието в друго помещение – не в спалнята. Това ще направи заниманията много по-вълнуващи и спонтанни.
Излишната романтика. Не са много мъжете които обичат ароматните свещи в ъглите или маслото, което изливате върху телата им. И за романтиката трябва мяра. Най-добре е да се изразява във вкусна и лека вечеря. Може дори да е без свещи…

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.