Психолог под възглавката

Ако мъжът е значително по-висок

Дамите, които за доста по-нисички от своите партньори, срещат проблеми не само с целувките, но и с играта под завивките. Разбира се, проблемът има решение.

Да започнем с целувките. Всичко ще бъде много по-лесно, ако вместо да се опитвате да се повдигате на пръсти или да дърпате главата на любимия надолу, да седнете в скута му. Освен че така целувките ще станат доста по-лесни за осъществяване, това е и идеалната отправна точка за продължаване на интимните контакти.
Сексологът Еми Левин съветва двойките с голяма разлика в ръста да избягват позите, при които се изисква лицата да са на едно ниво. Такива са например мисионерската и сексът в изправено положение. Трудно ще ви бъде да се откриете и при позата 69.
Идеалното положение за вас е дивата ездачка. Така жената ще контролира ъгъла и дълбочината на проникването, и двамата партньори ще се чувстват комфортно. Можете да пробвате и кучешката – ако в изправено положение ви е трудно той да застане отзад, то на леглото или на земята всичко е много по-лесно и възбуждащо.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.