Психолог под възглавката

Цветовете в спалнята стимулират секса

Още древните лечители знаели, че колоритът на околните обекти оказва силно влияние върху човешкия организъм и може да бъде причина за различни, понякога дори сериозни отклонения от нормата. Това се потвърждава и от съвременните учени, представители на новата наука хромотерапия, които лекуват с разноцветна светлина. Та нали цветът е енергия, преместваща се в пространството във вид на електромагнитни вълни! А вълните с различна дължина, излъчвани от обектите с различни цветове, влияят по различен начин на нашия организъм. Ето защо с избора на цвят може да се въздейства на настроението, физическото самочувствие и даже на сексуалността на човека! Така че ако не сте равнодушни към вашия сексуален живот, обърнете внимание на това какви багри доминират в спалнята ви.
Съпрузите с малък семеен стаж могат да спят в разноцветни спални. А спалнята на двойка с голям брачен опит трябва да бъде двуцветна или максимум от три цвята.
Ако и двамата партньори се занимават с умствен труд, те следва да спят в постеля със син цвят, а ако са работници на физическия труд, постелята им трябва да бъде зелена.
Ако единият от партньорите няма достатъчно сили, за да се занимава със секс, окачете на прозореца пурпурни пердета и постелете в спалнята пурпурен килим, а по време на любовните игри включвайте лампа с червен абажур.
Хората, извънредно сексуално възбудими и склонни към измяна, трябва да имат в спалнята поне два елемента с тревистозелено.
Срамежливите и страхуващите се от еротични експерименти партньори следва да си вземат спално бельо с изумруден цвят, тъй като той пробужда фантазията и добавя смелост.
Жени, които искат да забременеят, трябва да окачат на прозорците светлосини пердета и да прикрепят към тях червена панделка.
Ако партньорите чувстват, че губят емоционалната си връзка, те могат да обезопасят своите отношения с помощта на доминиращ тъмнозлатист цвят в спалнята.
Партньорите, склонни към чести скандали, трябва да избягват в спалнята светложълтото, оранжевото и яркочервеното, а да се обграждат с тъмносиньо или тъмножълто.
В спалнята на страдащите от наднормено тегло не бива да има елементи с оранжев цвят, в противен случай те ще  преяждат до насита преди сън, а след секс у тях ще се пробужда вълчи апетит.
Съпрузи, които не могат да се нагодят един към друг, следва да си устроят спалня в бяло, с множество зелени елементи и живи цветя.
Партньорите, на които са им доскучали обичайните ласки, трябва да оцветят спалнята си във виолетово.
Съвет към всички: избягвайте в интериора на спалнята кафявия цвят, тъй като той ускорява процесите на стареене на организма!

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.