Овен: Това са хора на страстта и многото целувки. Ерогенните им зони са главата и лицето. Нежните целувки по челото и клепачите ще ги накарат да се разтопят.
Телец: За да укротите Телеца, нежно го целувайте по врата. Той обича да го гушкат и милват нежно, бавно и чувствено.
Близнаци: Най-чувствителната област е цялата горна част на тялото – от кръста нагоре. Раменете, гърдите или вътрешната част на ръцете.
Рак: Предпочита класиката в жанра. Ерогенната  зона са гърдите. Отдайте цялата си нежност в тази част на тялото му и няма да сгрешите.
Лъв: Дивите котки обичат да ги чешат по гърба. Включете гореща любовна игра с език, пера или лед и ще ги накарате да мъркат от любовно щастие!
Дева: Тя е много подредена и е малко “задръстена”… Това са само легенди. Опитайте горещи игри в центъра на коремчето и ще отприщите невижданата им страст.
Везни: С нежни докосвания по гърба и дупето ще накарате и най-уравновесените сред Везните да полудеят от страст.
Скорпион: Обичат нещата в секса да са директни и открити. Затова да не ви учудва, че ерогенната им зона са именно гениталиите.
Стрелец: Обожава да бъде докосван от вътрешната и външната страна на бедрата. Това действие ще задоволи и най-изисканите му желания.
Козирог: Нежното гушкане и внимателното докосване ще свършат чудеса. И все пак Козирогът предпочита нещо по-хард. Ерогенните му зони са коленете и гърбът.
Водолей: Те обичат бавните и нежни докосвания, независимо че може да ви отнемат часове наред. Техните ерогенни зони са главата и прасците.
Риби: Най-чувствителното им място са краката. Поиграйте си с пръстите на краката или направете масаж и ще ги докарате до екстаз.