Масажът е приятно изживяване за представителите и на двата пола. Пипайте нежно и ще откриете неподозирани страни на удоволствието.

Нуждаете се от…

Първо, приятна стайна температура, иначе партньорът ви ще побърза да се напъха под топлата завивка и сладко да заспи. И второ, качествено масло за масаж. То ще направи кожата по-гладка и по-лесна за масажиране. А и благовонните масла имат свойството да въздействат на фантазията. Особено подходяща е комбинацията от жасминово и сандалово масло. Но не прекалявайте.
Как трябва да го правите?
Започнете от главата. С върха на пръстите си започнете да правите кръгообразни движения, нежно. После продължете по тила и гърба. Натискайте малко по-силно. Също и по голото му дупе. Когато стигнете до вътрешната страна на бедрата, пипайте по-нежно. После може да продължите към пениса и тестисите. Там вече от вас се иска да бъдете особено нежна.
Кое възбужда?
Змиевидният масаж е нещо неповторимо, казват двойки, които са го практикували. При него участва цялото тяло! Единият партньор ляга по корем, а другият ляга отгоре му, като предварително двамата са се намазали с масажно олио. С плавни движения двамата се движат, извиват и приплъзват като змии един върху друг и един под друг. Жестоко чувство, което трудно може да се опише! Просто го изпробвайте…