Психолог под възглавката

Еротичният масаж поражда желание за нещо повече

Масажът е приятно изживяване за представителите и на двата пола. Пипайте нежно и ще откриете неподозирани страни на удоволствието.

Нуждаете се от…

Първо, приятна стайна температура, иначе партньорът ви ще побърза да се напъха под топлата завивка и сладко да заспи. И второ, качествено масло за масаж. То ще направи кожата по-гладка и по-лесна за масажиране. А и благовонните масла имат свойството да въздействат на фантазията. Особено подходяща е комбинацията от жасминово и сандалово масло. Но не прекалявайте.
Как трябва да го правите?
Започнете от главата. С върха на пръстите си започнете да правите кръгообразни движения, нежно. После продължете по тила и гърба. Натискайте малко по-силно. Също и по голото му дупе. Когато стигнете до вътрешната страна на бедрата, пипайте по-нежно. После може да продължите към пениса и тестисите. Там вече от вас се иска да бъдете особено нежна.
Кое възбужда?
Змиевидният масаж е нещо неповторимо, казват двойки, които са го практикували. При него участва цялото тяло! Единият партньор ляга по корем, а другият ляга отгоре му, като предварително двамата са се намазали с масажно олио. С плавни движения двамата се движат, извиват и приплъзват като змии един върху друг и един под друг. Жестоко чувство, което трудно може да се опише! Просто го изпробвайте…

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.