Новини

Ева обича Ева?

“В училище бяхме една славна компания – 5 момичета. Бяхме заедно по цял ден, а когато започнахме да излизаме с гаджета и да правим секс, знаехме всичко една за друга – до най-малката подробност! Много често мъжете започваха да ревнуват. Отношенията ни бяха по-скоро като на любовници, отколкото на приятелки – целувахме се, когато се срещахме и когато се разделяхме, прегръщахме се, ходехме по улиците и се държахме за ръце, спяхме в едно легло… Тогава това не ни притесняваше и ние не чувствахме сексуални нотки във “връзката” ни, просто ни беше приятно да сме заедно – това е.  После две от нас се ожениха, останалите пък си имаха гаджета – нищо не подсказваше, че сме по-различни от другите. Изведнъж обаче дойдоха разводите и аз с една от приятелките ми се оказахме една вечер сами в нейния дом. Решихме, че не трябва да се поддаваме на мъка и страдания, а да отпразнуваме свободата си със шампанско и торта! Пийнахме, развеселихме си и някак естествено започнахме да се галим. Правихме любов. На сутринта нямаше смущение, нито вина – приехме станалото като нещо естествено…”.

Бисексуалността е необикновено, непривично, странно чувство. Ако в един прекрасен ден установите, че зад възторга ви към хубавото тяло на приятелката ви се крие нещо повече от женска завист, не губете ума и дума!
Бисексуалността всъщност е нещо нормално – според Фройд, тя е заложена у всеки от нас. Но може би е трудно да признаем, че съществува…

5 факта за бисексуалността
– Тя е способност да се изпитва емоционално и сексуално влечение към представителите на двата пола.
– Обикновено бисексуалните отдават предпочитание на един от половете. Влечението към противоположния пол се появява преди влечението към собствения.
– Според някои учени бисексуалността е присъща на 2/3 от жените по света, но не всяка е готова да признае това даже и пред самата себе си – вина за това имат възпитанието, страхът от отблъскване от останалите членове на обществото, мисълта, че признанието ще шокира приятеля й. И разбира се, не всяка се решава да “опита” в тази област.
– Според едно изследване, 30% от бисексуалните започват да отдават предпочитанията си на еднополовата любов; 30% се връщат към хетеросексуалността, а останалите си остават бисексуални и имат интимни контакти с представители и на двата пола до края на живота си.

За тях говорят, че…
“Бисексуалните, хомосексуалистите и лесбийките винаги намират общ език”: Може би, но изобщо не е задължително! Лесбийките и хомосексуалистите често са на мнение, че на бисексуалните не им достига смелост да определят своите предпочитания (макар и да не е така!) и не ги приемат за “свои”.
“Бисексуалните са много разкрепостени в леглото” : В повечето случаи наистина е така. За да покажеш на околните свободно своите сексуални предпочитания, което понякога е в противоречие с избора на мнозинството, си е истинска смелост. А тя със сигурност се проявява и в леглото – също както и желанието за експериментиране.
“Бисексуалните предпочитат груповия секс”: Някои да, други не, няма закономерност, също както и при хетеросексуалните!
“Бисексуалните винаги имат няколко партньора”: Това също е мит. Далеч не всички бисексуални са и полигамни – и те, както хетеросексуалните, могат да изпитват любов и да бъдат верни на един-единствен партньор, създавайки с него щастливо и успешно семейно гнездо.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.