Психолог под възглавката

Имаш спешна нужда от момиче?

„Как се привличат” момичета? Не е трудно, ако можеш да ги накараш да те харесват. Зад всичко се крие една добре сработена система и както можете да си представите има много начини за привличане на момичетата!

Първото правило на тази система е – „Започни да вярваш повече в себе си”. Това, което привлича жените е доверието. Доближи момичето с високо вдигната глава, рамене, опънати назад и гърди, изпъчени напред (все пак не прекалявай, зада не заприличаш на) и ще забележиш, че си направил стъпка в правилната посока.

Привличането на момичета е стратегия на ума. След като тя е видяла, че ти си там, подари й невинна усмивка. Не се притеснявай тази усмивка няма да предизвика съществена реакция. Помисли си, че най-хубавото и привлекателно нещо в едно малко кученце е „усмихнатата” му, дружелюбна муцуна. И твоята трябва да бъде именно такава. Не искаш да изглеждаш сякаш тялото и душата ти крещят „Искам момичета!”, „Искам момичета”, нали? И не трябва. Защото това ще прогони момичетата.

И още нещо: опитай се да изглеждаш така, сякаш нямаш нужда от момиче в момента, защото винаги си зает. Факт! Това, че си незаинтересован, ще събуди интереса в жената. Само не прекалявай, не показвай колко мимолетен е този твой интерес!

Може също да харесате...

2 коментара

  1. казва:

    Това е при положение че момичето е що годе нормално което трудно се среща вече..

  2. Здравейте, търся млада здрава индианка от района на Студентски град за връзка и евентуално семейство…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.