Психолог под възглавката

Искаш да го съблазниш? Лесно е!

Често ни се случва да загубим ума и дума по мъж, който сме срещнали. Трябва непременно да го имаме, на секундата…
Но мъжът, с който отивате заедно на работа или пък сте в една компания, може би не подозира за чувствата във вашето сърце. Не се отчайвате, дошло е време да вземете нещата в свои ръце и буквално да го вкарате в леглото си! Достатъчно е да спазвате някой прости правила и в най-скоро време ще видите, че резултатът ще бъде на лице. А сега – пълен напред!


Откровен и прям поглед
Погледнете го толкова прямо и откровено, че да му се прииска да ви има на момента. Нито за миг не отмествайте поглед, гледайте го право в очите. Така той ще разбере за вашето желание и без думи.
Деликатни докосвания
При удобен случай леко се допрете в него, но така, че да изглежда като случайност, а не като нарочно действие от ваша страна. Леко докоснете ръката му с извинение, а също така може да прокарате ръка по гърба му или плещите – той моментално ще разбере за какво мечтаете.
Флиртуване чрез шепот
Опитайте се да привлечете вниманието му, като започнете шепнешком да разказвате, как мечтаете за една гореща вана… Мило му прошепнете нещо в ухото или после шепнейки го помолете да ви отведе на някое тихо и закътано местенце…
Поканете го на танц
Ако никой не ви е поканил на танц, а обектът на вашите желания също е сам, не се притеснявайте да го поканите. Танцът е страхотен начин да събудите страстта, интереса и желанието на партньора. Притеснете се близо до него, по-близо. Така той ще разбере вашия намек.
Направете му комплимент
С мила и обаятелна усмивка му направете комплимент за фигурата, очите, усмивката. Кажете му че, че има страхотни устни, които сигурно целуват добре. Не му правете комплимент за интелекта или състоянието – ще си помисли, че търсите мъж за съпруг!
Разменете си телефонните номера
Ако той не се сеща, предложете му вие. Напишете телефонния си номер на листче хартия или салфетка. Може да добавите и кратка бележка от рода на: „Понякога не мога да заспя сама – страх ме е от тъмното. Довечера ще е точно такава нощ”. Подайте му листчето с телефона, гледайки го право в очите.
Страстна целувка
На тази стъпка биха се решили само най-смелите и разкрепостени дами. Приближете се бавно и го целунете страстно. Не се ограничавайте с една целувка… Кажете му, че мечтаете да ви отведе до някое голямо легло. Тук повече намеци не са необходими.
Ами това е! Надявам се, че мъжът на вашите мечти в най-скоро време ще се превърне във ваш верен и секси партньор, ако не за цял живот, то поне за момента в леглото. И не забравяйте – преди да последвате горните съвети, е задължително да сте уверени в себе си и да изглеждате зашеметяващо, естествено и изкусително.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.