Психолог под възглавката

Как да помогнете на „самолета“ да излети?

Когато в леглото се появи засечка, виаграта не помага, категорични са сексолозите. Важно е да се определи причината за засечката. Съвременните изследвания показват, че е некоректно епизодичните мъжки сексуални несполуки да се наричат с плашещата дума „импотентност“. Няма нито един, даже млад мъж, на когото поне веднъж да не се е случвал този „ужас“, наречен „временно разстройство на ерекцията“.
Препаратите за възстановяване на потенцията имат временен ефект, но за сметка на това впоследствие „награждават“ мъжете с множество странични ефекти: главоболие, безсъние, нарушение на функциите на някои вътрешни органи.
Какви са най-честите причини за разстройство на ерекцията, според специалистите?
* „Синдром на бизнесмена“ (хронична умора от работа).
* Злоупотреба с алкохола или редовно пиене в голямо количество.
* Много пушене.
* Заболявания (особено на бъбреците, дробовете, простатата, диабетът).
* Нередовен полов живот (особено за лица в зряла възраст).
* Честата смяна на партньорките.
* Конфликтни отношения с партньорката.
* Ситуационно разстройство на потенцията (например със съпругата има проблеми, а с любовницата всичко е отлично).
За възбуждането на мъжа съществена роля играят еротичните дразнители: разголеното тяло, ароматът на парфюма, еротични снимки, видеофилми… Задължително е да се практикува спонтанен, бърз секс при всички условия и през всяко време на денонощието, щом това е възможно. Това е своеобразна профилактика на импотенцията.
Успешно се „лекува“ сексуалното разстройство сутрин, когато в мъжкия организъм бушува силна вълна от хормона тестостерон (през денонощието „преливат“ 6-7 вълни). Жените често се отказват от утринната близост, като не подозират, че лишават своя партньор от удоволствие, особено в период на отслабване на ерекцията. Запомнете – ласкавата жена е по-добра от всякаква виагра!

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.