Психолог под възглавката

Как да спечелиш сърцето й и да се вмъкнеш в леглото й?

Има мъже, които тайно или открито завиждат на свои приятели, че около тях непрекъснато пърхат гаджета, докато те стоят „на сухо”. Но малцина се замислят на какво се дължи този факт. Скъпи мъже, учете се от по-добрите.
Сексът. Ти би успял, ако умееш да я предразположиш. Като начало не трябва да демонстрираш, че искаш на всяка цена да спиш с нея. Това може да отблъсне дамата, особено, ако е по-свенлива. Но трябва да й покажеш, че я харесва. Без да й даваш да разбере, че решението все пак е нейно. За да постигнеш това, е нужно да бъдеш подготвен да приемеш, ако тя откаже от първия път. Важното е не да демонстрираш ултимативно разочарование, а да дадеш знак, че търпеливо ще изчакаш нейното съгласие.
Сензорите. Вещи познавачи твърдят, че мъжът обича с очите, а жената с ушите. Ако мъжете знаят и се съобразяват с това златно правило, те непрекъснато биха повтаряли на приятелките и съпругите си колко секси и привлекателно изглеждат. Тези признания не само ще окуражат дамата, но ще разгорят страстта й и тя няма да си помисли, че той е поредният егоист, който мисли само за себе си. Но за да успееш безусловно, трябва да показваш удоволствието си от докосването на партньорката. Това ще й достави много по-голяма радост, отколкото демонстрацията на налети и силно оформени блицепси. Забележи ли жената, че мъжът се радва на тялото й, това ще даде ход на всичките й сексуални желания. Ще бъде готова да се раздаде докрай. Друг важен момент е жената да бъде оставена да се наслаждава на секса по свой начин. Затова не искай от нея непременно да изживее оргазъм. Ако това не се случи, не означава, че си слаб любовник.
Сексът не е сделка. Страхувайки се, че трябва да отговарят със същите желания, каквито има мъжът, не малко жени не смеят да си поискат в секса. Ако Адам покаже готовност да даде на жената това, което й се иска, без непременно и веднага да поиска нещо в замяна, ще спечели доверието й и постепенно тя сама ще реши да го попита какво би му доставило повече удоволствие.
Научи се да отгатваш желанията на партньорката си. И няма да съжаляваш нито за миг.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.