Любопитно

Какъв цвят е вашата сексуална аура?

В зависимост от настроението и състоянието, в което се намираме, ние излъчваме вълни в различни нюанси. Те са свързани с чертите на характера ни.
Представете си песен, която отговаря най-добре на настроението ви. Бърза ли е, бавна или романтична? Представете как бихте искали да сте облечени – със секси рокля, по тениска или анцуг. А сега разгледайте снимките, затворете очи и позволете на един от цветовете да завладее ума ви. Най-вероятно той ще бъде същият като цвета, който мислите ви и въобще цялото ви същество излъчва. Този цвят диктува от какъв секс имате нужда.

Когато вашата сексуална аура е червена… Нуждаете се от нещо силно, дори малко грубо. От повече усилия, пот и гимнастика. Пуснете музика, пригответе енергийна вечеря, заредете се с няколко сексиграчки и се пригответе за екшън. Вие обичате действието. Желаете нещо да се случва, да има сценарий, вълнение. Всичко обикновено и рутинно ви отблъсква.

Когато вашата сексуална аура е оранжева… Определено сте на романтична вълна. Емоциите ви са като в спокойно море, в което вълните леко се полюшват, но следват своя ход. Имате нужда от повече чувственост. Напълнете ваната, налейте по чаша червено вино, пуснете блус. Отпуснете сетивата си. В секса използвайте нежни помощни материали – лек воал, с който да галите и да ви галят, перце, ароматни свещи.

Когато вашата сексуална аура е жълта… Искате да контролирате, да властвате, чувствате се непокорни и диви. Нежното и бавно проникване не е в стила ви. Вие искате да дърпате конците на всички нива. Определено имате нужда от костюм от черен латекс и полицейска палка. Внимавайте да не уплашите партньора! Дайте му време да се настрои на вашите вълни.

Когато вашата сексуална аура е зелена… Всъщност въобще не сте настроени на тема секс. Искате партньорът ви да бъде щастлив, да го гушкате, да му обърнете достатъчно внимание, да го целувате. Пуснете си стари любовни шлагери и се отдайте на романтика. Може би имате нужда по-скоро от добър приятел, отколкото от любовник.

Когато вашата сексуална аура е синя… Обичате да ви говорят колко сте красиви, добри, неотразими. Това ви възбужда, кара ви да се чувствате желани и обичани. Достатъчно е да ви направят няколко комплимента и сърцето ви вече е пленено. Имате много енергия, която използвате основно за приказки. И все пак, не забравяте и действията – иначе скоро ще останете сами.

Когато вашата сексуална аура е лилава… Искате да правите любов – всеотдаваща и всепоглъщаща. Желаете да притежавате партньора си, но сте готови и да му се отдадете на 100 процента. Важно е да усетите „пеперудите в стомаха”. Не сте почитатели на секса за една вечер. За вас сексът е нещо много лично, важно и изисква пълно познаване и доверие. Вие всъщност търсите сериозна връзка, в която освен секс съществуват и  приятелството и партньорството.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.