Любопитно

Картите показват какви сте в леглото

Каро, пика, спатия или купа – изберете един от символите и разберете какви сте в секса и в любовта. Тестът е много точен, твърдят психолози.
Каро. Хората, които избират този символ, са големи любовчии. Те обичат да флиртуват и обожават секса. В леглото обикновено са доминиращият партньор, често си падат по садо-мазо изпълнения. Решени са на всичко, за да покорят желания от тях представител на противоположния пол. Могат да ухажват дълго и търпеливо, но когато превземат „крепостта”, нищо не може да ги изгони от владението им. Те са щедри, грижовни и пълни с изненади. Можете да разчитате на тях изцяло, стига да не им изневерявате. Ако разберат, че партньорът им ги мами, стават изключително отмъстителни.

Спатия. Това са романтични натури, за които е по-важно да се чувстват влюбени, отколкото да заведат някого до леглото. Обикновено в началото на връзката приемат секса като задължение, без което не може да се мине. Но това е само в началото. Когато опознаете добре една спатия и тя се поотпусне, няма да можете да спрете сексуалните й подвизи. Ще иска от вас постоянно да експериментирате – места, пози, играчки. Ако ви предложи размяна на партньорите или групов секс, не се изненадвайте. Спатията просто иска да опита от всичко, за да може след това да се похвали и да е сигурна, че не е живяла напразно. Разбира се, това не пречи да бъдат верни партньори. Те обичат предизвикателствата, но с човека, когото обичат.

Пика. Това са хора, пристрастени към правенето на секс. Не е важно времето, мястото или човекът, щом желанието им е налице, то трябва да бъде удовлетворено. Това обаче често става повод за изневери, но не си правете погрешни изводи. Те ви изневеряват физически, нищо лично. Просто удовлетворяват нагона си. Ако сте готови да приемете тези обяснения, вие сте идеалният партньор за една пика. Другото, което ги кара да полудяват, е сексът на публични места. Казват, че покачва адреналина и сигурно е така. Пиките не обичат живота на едно място. Те обожават да пътуват, да трупат нови впечатления. Откриватели са.

Купа. Романтични са, спор няма. Но дълбоко в подсъзнанието им спят страшни сексуални фантазии. Те обичат ролевите игри, еротичните филми, секскупоните и постоянната смяна на партньорите. Това са хора, които не могат да останат дълго време с един партньор. Те постоянно търсят нещо ново. Не обичат да се обвързват, нито да дават отчети къде и с кого са били. Свободолюбиви, променливи, влюбчиви. Ако мечтаете за сериозна връзка, купата не е вашият човек. Това е идеалният партньор за една или няколко вълнуващи нощи, нищо повече.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.