Психолог под възглавката

Кои са нейните най-горещи ерогенни точки?

Според сексолозите, най-мощната ерогенна зона на жената е мозъкът, но освен него можем да споменем още поне 7 местенца, които си струва да бъдат погалени и целунати.

На шията. Какво да направите? Застанете зад нея, леко отстранете косата и започнете да целувате – първо от едната страна, после другата.

Сгъвката на ръката. Какво да направите? Целувайте лекичко, нежно, често. Не захапвайте в никакъв случай.

На главата. Какво да направите? Прокарайте ръка в косата й, масажирайки леко кожата на главата. Това ще я накара да усети прилив на щастие, защото кръвта произвежда ендорфини.

На сгъвките на краката. Какво да направите? Лекичко прокарайте пръст по кожата, ако няма гъдел и не се засмее, можете да продължите да докосвате с устни. Възбуждащо е!

Мекото на ухото. Какво да направите?Прокарайте език и лекичко захапете, след това, ако тя няма нищо против можете да се преместите малко по-нагоре – към средата на ухото.

На краката. Какво да направите? За да покорите сърцето на една жена, трябва да започнете от краката, категорични са специалистите. Нежно масажирайте стъпалата и петите, отделете специално внимание на палците и възглавничките. Опитайте да откриете точката, намираща се малко по-надолу от ахилесовото сухожилие. Според занимаващите се с акупунктура, тя акумулира сексуална енергия.

На устните. Какво да направите? Оближете горната устна, опитвайки се да стимулирате със своята долна устна езика й. Тази зона е силно свързана с интимните органи и докосванията тук носят гарантирана наслада.

 

 

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.