Според сексолозите, най-мощната ерогенна зона на жената е мозъкът, но освен него можем да споменем още поне 7 местенца, които си струва да бъдат погалени и целунати.

На шията. Какво да направите? Застанете зад нея, леко отстранете косата и започнете да целувате – първо от едната страна, после другата.

Сгъвката на ръката. Какво да направите? Целувайте лекичко, нежно, често. Не захапвайте в никакъв случай.

На главата. Какво да направите? Прокарайте ръка в косата й, масажирайки леко кожата на главата. Това ще я накара да усети прилив на щастие, защото кръвта произвежда ендорфини.

На сгъвките на краката. Какво да направите? Лекичко прокарайте пръст по кожата, ако няма гъдел и не се засмее, можете да продължите да докосвате с устни. Възбуждащо е!

Мекото на ухото. Какво да направите?Прокарайте език и лекичко захапете, след това, ако тя няма нищо против можете да се преместите малко по-нагоре – към средата на ухото.

На краката. Какво да направите? За да покорите сърцето на една жена, трябва да започнете от краката, категорични са специалистите. Нежно масажирайте стъпалата и петите, отделете специално внимание на палците и възглавничките. Опитайте да откриете точката, намираща се малко по-надолу от ахилесовото сухожилие. Според занимаващите се с акупунктура, тя акумулира сексуална енергия.

На устните. Какво да направите? Оближете горната устна, опитвайки се да стимулирате със своята долна устна езика й. Тази зона е силно свързана с интимните органи и докосванията тук носят гарантирана наслада.