Психолог под възглавката

Може ли бельото ти да го изкуши?

Черна дантела, най-добре в комбинация с жартиери, близо 40 % от мъжете мечтаят точно за това!
И все пак – кое бельо възбужда мъжете?
Отговорът е прост. 39% от мъжете биха искали партньорката им да носи  почти прозрачен сутиен, прашка и чорапи с жартиери. Какъв да е цветът ли? Не е задължително да е черен. “Когато мъжете пазаруват за съпругите си, най-често избират комбинацията черно или девствено бяло”, споделя собственичката на магазин за бельо. Странно, но червеното бельо стряска повечето мъже! Според пазарно проучване на един производител на бельо мъжът възприема жената в червено бельо като обект, който той много лесно може да завладее. Мъжът обаче предпочита да се вживее в ролята на покорител на женски сърца.
Защо прашките омагьосват силния пол?
Най-вече дрехите, които подчертават гърдите и ханша, възбуждат мъжете”, обяснява Алекс Комфърт, американски психолог и сексолог. Така например “плътно прилепналите прашки подчертават вулвата и едновременно с това я прикриват.” Мъжете възприемат фините чорапи, независимо дали са с жартиери или не, като стрели, които сочат прекия път към центъра на женската наслада.
Кога лакът и латексът въздействат?
“По време на танци кожата става гореща и влажна, и дрехите от лак и латекс започват да прозират. Не е ли вълнуващо?”, разказва Л., продавач в луксозен бутик. Има обяснение за особения чар на латекса. Тясната “гумена кожа” прави кожата особено чувствителна. Лакът и латексът са доминиращите материи сред фетишистите и садомазохистите. А точно това се разиграва в сексуалните фантазии на повечето мъже…

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.