Психолог под възглавката

Мръсните думи в леглото не те правят мръсница!

Гледали сме го по филмите: той е страстен, тя стене и нашепва нещо в ухото му, а той се възбужда още повече… Екранът почти получава ерекция от това, което двамата си шепнат. И ти решаваш да го приложиш в твоето собствено уютно любовно гнезденце. Тогава обаче се сблъскваш с нещо друго. „Първият път, когато започнах да говоря мръсни думи по време на секс, мъжът, с когото бях, реагира така, сякаш го бях поляла със студен душ. Истински провал. Сега се чувствам неуверено и нервно, за да го направя пак. Харесвам партньора си и не искам да го изплаша”… Е, да, но същият този партньор обича да гледа порно филмчета и да говори мръсотийки с приятелите си.
Защо не му харесва да го прави с теб? Колкото и да е странно, но българският мъж, а и повечето европейски такива, са традиционалисти по отношение на секса. И наистина смятат, че ако жената под чаршафите им нашепва възбуждащи, но не съвсем прилични думи, значи тя не е това, за което се представя. Може би е някакваприкрита мръсница, която има бог знае каква биография! Тогава онази им работа буквално умира и те се изнасят в банята…
А всъщност няма нищо лошо в това, нищо незаконно или перверзно, да си шушнете мръсотийки, ако това ви възбужда. Как да го направиш най-безболезнено?
Започни с по-мръсни, секси есемеси или мейли. Понякога е по-лесно да напишеш нещо, отколкото да го изречеш в лицето на някого. Започни с нищо малко. Например: „Сексът снощи беше страхотен! Искам още”. Остави секси послание в тефтерчето или куфарчето му… Със сигурност ще му хареса. Приложи същия подход и в леглото. „Видях как изчезваш вътре в мен и това страшно ме възбуди“. Не изпускай погледа му от очи и продължи да шепнеш… „Кажи ми какво наистина искаш да направиш с мен”. Ако те погледна ужасен, успокой топката като се усмихнеш нежно и се направиш на разсеяна.
Времето е от особена важност. Понякога е изключително възбуждащо да кажеш нещо мръсно в ухото на партньора, докато сте на публично място. Например в метрото, докато около вас хората се возят с физиономии, на които е изписана досада и умора. Но публичното място не е подходящо, ако го правиш за първи път. В този случай трябва да сте в по-романтична, секси обстановка, докато правите секс насаме. Опиянен от възбудата и предстоящия оргазъм, той ще е по-склонен да възприеме нововъдението:)
Не се притеснявай, ако думите ти звучат неестествено. Всички мръсни думи звучат неестествено, защото не ги изричаш всеки ден!
Не се притеснявай и да плагиатстваш. Ако говориш по телефона, би могла да вземеш нещо назаем от намиращия се наблизо еротичен роман, нали? Никой няма да те съди за авторски права.
Ако той започне да говори неща, които не ти харесват, просто му кажи. Все пак целта е това, което правите, да се харесва и на двамата, нали?

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.