Психолог под възглавката

Най-популярните женски фантазии?

Дамите си имат свое сексвъображение – толкова, колкото и представителите на силния пол. Просто говорят по-малко за това.
Тройка – секс с двама мъже. Според психолозите наличието на повече от един партньор означава възможност за избор, което си е еволюционен подход и е съвсем в реда на нещата. В природата винаги избира самката, затова сексът с двама мъже е изключително привлекателна идея. За съжаление малко представители на силния пол са съгласни на подобни експерименти, защото  не обичат да бъдат сравнявани. Разбира се, винаги има варианти. Просто трябва добре да обясните на партньора си каква е идеята – двойно удоволствие, а не желание за намиране на нещо по-добро. Можете да си поръчате втория мъж от съответните сайтове. Оставете партньора ви да го избере. Нека той предложи и сценария за вечерта.
С белезници. Това е втората най-мечтана сексфантазия. Според психолозите дамите се вълнуват доста от проблема с доминирането. Жени, които в реалния си живот са водещи, в спалнята предпочитат да играят ролята на подчинени, на робини, изпълняващи заповедите на своите господари. Да си вързан, означава да не носиш никаква отговорност, ти просто се наслаждаваш на това, което ще последва… Тук сексмагазините предлагат изобилие от различни допълнителни атрибути, които ще са ви от полза – нежни белезници, копринени шалове, ароматни свещи. Възползвайте се.
Секс сред природата. Уви, есента и зимата са малко по-неподходящи за интимни занимания на открито, но когато има желание, винаги се намира и начин. Предлагаме ви да опитате в горещо СПА, докато навън вали сняг. Вземете си чаша вино, потопете се в топлата вода и се наслаждавайте на пейзажа и усещанията. Казват, че студът навън действал доста сближаващо и възбуждащо.
Изнасилване наужким… Може да ви звучи налудничаво, но е факт. Голям процент от дамите желаят да правят див и необуздан секс, който да прилича на изнасилване. Жените искат изненада, борба, сила на партньора…  Специалистите препоръчват позите, в които мъжът е отзад и контролира напълно ситуацията.
Секс с жена. Сигурно всяка дама някога си е задавала въпроса какво ли е да правиш секс с партньорка. Но вместо да се пита, то по-добре просто да опита. Повечето мъже няма да имат нищо против да видят в леглото си две жени! Предварително обсъдете с партньора си каква ще бъде неговата роля и  съобразете избора си с предпочитанията на двамата.
Секс със завързани очи. Фантазията е близка като идея до тази с белезниците, но при нея водещото е желанието не да се подчиниш или да се наслаждаваш пасивно на удоволствията, а да се концентрираш върху това, което ти се случва. Когато очите са затворени, се изострят всички други сетива, което е изключително важно за получаването на пълно удоволствие и достигането на оргазъм.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.