Психолог под възглавката

Оближи ме нежно!

Обичам да правя секс. Но преди да настъпи моментът на дивото и яростно пъхане, обичам да ме галят и целуват. Но това, повярвайте ми, не важи само за мен, а за всички жени. Не знам как стоят нещата при мъжете, но нежният пол иска да бъде нежно съблазнен и после страстно обладан. Скъпи мъже, ако искате жената да се се подмокри от кеф и желание, започнете много бавно да я галите и целувате. Опознайте тялото й, не бързайте да стигнете до мястото, където всички знаем се намира нейният център на удоволствието. Това е най-лесният и прозаичен начин да правиш секс с една жена. Но ако искате да мечтае да ви има отново в леглото си, изберете по-дългия и труден път. Този на истинската любов.
1. Погалете лицето й. Носа, брадичката, ушите… После слезте бавно надолу към линията на деколтето и включете в играта устни и език. Бъдете нежни.
2. Гърдите на жената не са като тези на кравата. Казвам го, защото ми отне доста време да обясня на един мъж, че те могат да се целуват, смучат и хапят, но много нежно-палаво, а не така, сякаш е дошъл часът на доенето или ще правите баница! Гърдите на жената са изключително чувствителна зона. И ако сте прекалено агресивни и груби, вместо удоволствие, жената ще изпита липса на интерес и досада. Погалете ги с език – не много влажен, но много любовен:) Целунете кожата под гърдите, там има скрити доста чувствителни точки, които веднага ще реагират и дамата ви ще настръхне от удоволствие.
3. Не пропускайте корема. Той обича да бъде гален и целуван. И минете надолу…
4. Стимулирайте бавно клитора. Бавно. С пръсти, език, устни.
5. Не се притеснявайте да използвате еротични играчки. Напротив, дамите обичат разнообразието. Стига да е в определени граници. Но и не правете нещо, което партньорката ви не харесва или не иска, като например анален секс.
Уви, жената се възбужда доста по-бавно от мъжа, но пък веднъж достигнала точка на удоволствие тя ще бъде ваша цяла нощ:)

Може също да харесате...

1 коментар

  1. Шиши казва:

    Така е :-))) много хубава статия

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.