Психолог под възглавката

Оралният секс: Грешките, които жената прави (Част първа)

Повечето мъже харесват оралния секс не само защото им е приятен, но и защото той ги кара да се чувстват желани и харесвани.
Има обаче моменти, които могат да разрушат не само удоволствието на мъжа, но и отношенията в двойката.

Онова, което мъжете не харесват…

… когато жената наранява пениса със зъби
Пенисът е много чувствителен орган. Много рядко ще се намерят мъже, на които да им харесва пенисът им да бъде нараняван, гризан идъвкан. Моля, дръжте зъбите си настрани!
… когато жената смуче пениса, все
едно се опитва да издои крава
Всички сме чували този израз – „смучене на мъжкия член“. Много жени правят грешката, че приемат това в буквалния смисъл на думата. Безпорно, всеки мъж си има свои предпочитания, но повечето все пак предпочитат по време на оралната любов пениса им да бъде гален, милван с устни, но не и смукан.

… когато жената се ангажира единствено и само с оралния секс и игнорира останалите части на мъжкото тяло
На много от мъжете им харесва, ако по време на орален секс жената им гали гърдите, таза и бедрата. Това е възбуждащо и показва, че са обичани и желани.
… когато жената прави орален секс в пълно мълчание
Навярно ви е познато чувството, когато мъжът ви прави орална любов в пълно мълчание, а вие си лежите и се питате: а на него харесва ли му? Мъжете също изпитват дискомфорт, когато жената извършва един такъв интимен акт в пълно мълчание. Прекъсвайте за секунда и казвайте на вашия партньор колко е страхотно, колко му е красив и мъжествен и колко го обичате.
… когато жената плюе спермата
Това е много деликатен моме, който често създава проблеми. Много мъже се чувстват засегнати, когато жената скочи изведнъж и започне яросно да плюе и да търси кърпичка или най-лошто, когато в момента на мъжкия оргазъм, го изваждате и оставяте спермата да отиде в нищото. Това създава у мъжа усещането, че са го „отхвърлили“ в сюблимния за него момент. Кара го да изпитва чувството на неловкост.
В традиционната китайска и индийска философия спермата се счита за ценен и живителен еликсир. Ето защо към нея трябва да се отнасяте внимателно и с грижа.
Някой източни философи като Танга йога, твърдят, че спермата на мъжете има регенериращо действие, възстановява силите, представлява уникален еликсир, носещ здраве и дълголетие.
Разбира се, спермата не винаги има приятен вкус. Ако смятате, че спермата на вашия партньор ви е неприятна, можете да го насърчите да промени своето меню. Например, нека няколко дни пие повече сок от ананас. Направете това не толкова за ваше удоволствие по време на оралния секс, но и заради неговото здраве.
И все пак, оставете си една вратичка: ако това, че не глътнете неговата сперма го обиди, дайте му да я опита, и вижте реакцията му, дали ще му хареса!

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.