Повечето мъже харесват оралния секс не само защото им е приятен, но и защото той ги кара да се чувстват желани и харесвани.
Има обаче моменти, които могат да разрушат не само удоволствието на мъжа, но и отношенията в двойката.

Онова, което мъжете не харесват…

… когато жената наранява пениса със зъби
Пенисът е много чувствителен орган. Много рядко ще се намерят мъже, на които да им харесва пенисът им да бъде нараняван, гризан идъвкан. Моля, дръжте зъбите си настрани!
… когато жената смуче пениса, все
едно се опитва да издои крава
Всички сме чували този израз – „смучене на мъжкия член“. Много жени правят грешката, че приемат това в буквалния смисъл на думата. Безпорно, всеки мъж си има свои предпочитания, но повечето все пак предпочитат по време на оралната любов пениса им да бъде гален, милван с устни, но не и смукан.

… когато жената се ангажира единствено и само с оралния секс и игнорира останалите части на мъжкото тяло
На много от мъжете им харесва, ако по време на орален секс жената им гали гърдите, таза и бедрата. Това е възбуждащо и показва, че са обичани и желани.
… когато жената прави орален секс в пълно мълчание
Навярно ви е познато чувството, когато мъжът ви прави орална любов в пълно мълчание, а вие си лежите и се питате: а на него харесва ли му? Мъжете също изпитват дискомфорт, когато жената извършва един такъв интимен акт в пълно мълчание. Прекъсвайте за секунда и казвайте на вашия партньор колко е страхотно, колко му е красив и мъжествен и колко го обичате.
… когато жената плюе спермата
Това е много деликатен моме, който често създава проблеми. Много мъже се чувстват засегнати, когато жената скочи изведнъж и започне яросно да плюе и да търси кърпичка или най-лошто, когато в момента на мъжкия оргазъм, го изваждате и оставяте спермата да отиде в нищото. Това създава у мъжа усещането, че са го „отхвърлили“ в сюблимния за него момент. Кара го да изпитва чувството на неловкост.
В традиционната китайска и индийска философия спермата се счита за ценен и живителен еликсир. Ето защо към нея трябва да се отнасяте внимателно и с грижа.
Някой източни философи като Танга йога, твърдят, че спермата на мъжете има регенериращо действие, възстановява силите, представлява уникален еликсир, носещ здраве и дълголетие.
Разбира се, спермата не винаги има приятен вкус. Ако смятате, че спермата на вашия партньор ви е неприятна, можете да го насърчите да промени своето меню. Например, нека няколко дни пие повече сок от ананас. Направете това не толкова за ваше удоволствие по време на оралния секс, но и заради неговото здраве.
И все пак, оставете си една вратичка: ако това, че не глътнете неговата сперма го обиди, дайте му да я опита, и вижте реакцията му, дали ще му хареса!