Психолог под възглавката

Оралният секс: Кунилингус – характерните мъжки грешки (част втора)

Първата… Много жени се оплакват, че мъжете „работят с главата”. Те се опитват да отхапят повече, отколкото могат да „сдъвчат” – като например клитора, външните устни, вътрешните устни или всичко заедно!
Втората характерна мъжка грешка е постоянното поклащане и махане с глава, нещо подобно, когато ядем ябълка. Някои мъже се опитват да направят твърде много наведнъж. Те трият нос в клитора с желание да го възбудят; бъркат с брадичката си във вагиналния отвор в странен опит да проникнат вътре. Под влияние на неподходящо остроумие, тези мъже се стремят да поддържат постоянен ритъм. Но при всичките им тези старания на тях им липсва само да пуснат радиото и да си тактуват с крак. Дори и мъжът току-що да си е обръснал брадата, брадичката му си остава достатъчно твърда. А ако има брада, дори и леко набола, то жената ще се чувства така, все едно прави любов с кактус! Що се отнася до интензивната работа на носа, то това по-скоро прилича на ровене с муцуна в опит да се открие трюфел, отколкото на ласка!
Третата грешка на мъжете потвърждава старата приказка: „Оскъдните знания са опасно нещо.” Сега, когато е изписано толкова много за клитора, мъжете най-накрая осъзнават неговата значимост, но техните „знания” могат да придобият отрицателен ефект. Такива мъже възприемат лизането като „котешко сучене”, защото правят именно това. С тази разлика, че това не е котка, а клитор! И те „сучат и смучат” – с всичка сила! Единственото, което може да образова тези мъже, е един кратък, задължителен курс по латински. Може би тогава те ще разберат, че „cunnus” означава „вулва” – т. е. цялата област, изцяло, а „lingere” – е глаголът „лижа; облизвам”.
Четвъртата мъжка грешка може да се сравни с бърборене на масата, където устата е пълна с храна. Мъжете са ръководени от най-добри намерения. Обикновено тe желаят да докажат на своята партньорка колко е вкусна и апетитна. Едно постоянно боботене и то идващо заглушено от междубедрието: „Умхм-м! Колко си вкусна. Бонбончето ми. Котенцето ми. Ще те изям цялата…” и така нататък. За повечето жени такъв непрекъснат процес е досаден и безполезен.
Петата грешка – краткостта. Често мъжът престоява там по-малко и от минута, след което казва: „Ооо… ти си вече влажна!” и скача в позиция за секс. Как да му обясниш, че по-голямата част е неговата слюнка, а не сока на жената?!
И така. Ето какво трябва да правите скъпи мъже…
Положете вашата партньорка по гръб. Трябва да й е удобно. Да има разстояние, да може спокойно да се изпъне, да се извие, ако се наложи. Сложете под дупето й малка възглевничка – колкото по-дълго издържи вратът й, толкова по-дълго ще е удоволствието за нея. Жената трябва да може да опъне краката си, не да ги сгъва в коленете. Така срамните устни ще са леко отворени, което пък е чудесна предпоставка за добър орален секс. С помощта на двете си ръце нежно ги разтворете по-широко, така че те да почувствах въздуха отвън, а той да се промъкне покрай тях по-навътре. Тази мека розова плът е изпълнена с нервни окончания, а самият клитор е буквално кълбо от нерви. Не забравяйте, че той е основният източник на удоволствие. Дръжте го открит. Започнете с леки облизващи движения нагоре и надолу. После забързайте. Защото бързо движещият се като вибратор език доставя по-силно удоволствие от бавното облизване. Постепенно огранимете кръга и се съсредоточете върху клитора. Движете езика около него, в кръг, като от време на време леко го близвайте. Прекаленият натиск върху клитора може всъщност да се окаже дори болезнен, затова бъдете много нежни. Когато жената под вас започне да се извива и стене, не й позволявайте да свършва. Красотата на любовта между две жени се състои в това, че може да продължи цяла нощ…, защото на нито един от партньорите не му се налага да „работи” за запазването на ерекцията на другия. Първото правило на кунилингуса е безкрайното удоволствие. За да не позволите на партньрката ви да свърши прекалено бързо, оставете клитора и се насочете към външната част на влагалището – след това прониквайте бавно отново навътре. Това ще я подлуди. Когато тя все пак свърши, опитайте се да задържите клитора й в устните си – така ще усетите пулсациите, които го пронизват…

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.