Психолог под възглавката

Пет причини да глезите партньора си с орални ласки

cunnilingus1Че тази любов е полезна за мъжете, са изписани тонове литература. Но сега се оказва, че е изключително добра от здравословна гледна точка и за дамите.
1. Понижава нивото на стреса. По време на ласките се стимулират нервните окончания на устните и организмът произвежда хормона окситоцин, което има отпускащ и релаксиращ ефект. Дамите, които практикуват орална любов пет пъти седмично, по-рядко изпадат в истерия и преживяват много по-леко стресовите ситуации.
2. Работи срещу вредните навици. Според швейцарски учени фелациото помага на жените да откажат цигарите и да се справят с раздразнението. „Просто една активност на устата заменя друга, по-скучна и при това вредна”, казват специалистите.
3. Гори калории. За 26 минути орална любов се изгарят калориите от една пица, а 53 минути, приключили с оргазъм, „унищожават” калориите от 3 хамбургера и пакетче чипс!
4. Спермата съдържа полезни микроелементи, които подобряват състоянието на кожата и жизнения тонус, укрепват венците, както и хормона простагландин, който попадайки в организма, стимулира производството на женски хормони, в това число и естроген. Влияе положително на мозъчната дейност и дори има анти-ейдж ефект.
5. Облекчава протичането на бременността. Австралийски учени доказаха, че при жените, които активно практикуват орална любов, бременността протича без усложнения.

Риминг – новото „чудо” на оралната любов
Риминг представлява игра с езика в аналната област на партньора. Съветът е да се прави само, ако се харесва и на двамата. Няма точно определен момент, в който да минете от „леки закачки” към по-сериозни действия с уста, но ако усетите, че на партньора му харесва, можете да продължите със същинската част. Добре е да се практикува с постоянен партньор, на когото имате доверие, заради опасността от болести (примерно попадането на чревни паразити или бактерии в устната кухина).

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.