Любопитно

Психотест: Какви сте в секса?

В психологията ритмичните движения нагоре-надолу показват какво е удоволствието, което изпитваме по време на секс. Затова специалистите ни предлагат един тест, който прави паралел между преживяванията ни в лунапарка и в леглото. Ще ви бъдат необходими лист хартия и молив, за да опишете емоциите, свързани със зададените по-долу въпроси.

1. Намирате се на входа на голям развлекателен парк. Пред вас има опашка от хора. Ще изчакате или ще си тръгнете? Колко време бихте изчакали?
2. Най-накрая редът ви е дошъл и вие се качвате на скоростното влакче. Какви емоции предизвиква возенето във вас?
3. Релсите на влака изведнъж свършват и всички пътници попадат в басейн. През вратата на вагончето преминават капки вода, а вие сте мокри до кости. Какво ще си помислите или ще кажете?
4. Как според вас изглежда идеалното трасе за едно скоростно влакче – трябва ли да има много завои, височини, или трябва да е сравнително равномерно?
5. След влакчето сте решили да се качите на въртележката. По някое време обаче кончето, на което сте седнали, спира да се движи. Как реагирате?

Отговорите:

1. Времето, което прекарвате на опашката, показва времето, което бихте искали партньорът ви да отдели за предварителна любовна игра. Не сте свикнали да бързате, искате да имате време да се отпуснете, да се пренастроите от една вълна на друга. Държите много на всичко, което предхожда самия полов акт – милувки, галене, целуване, вида на бельото, допълнителните аксесоари, оформлението на помещението, музикалния фон.

2. Това, което усещате, докато се возите на влакчето, показва как се чувствате, докато правите любов. Какво си помислихте – „Какво невероятно изживяване!” или „Пуснете ме да сляза, защото ще повърна!”? Ако сте били равнодушни в лунапарка, такива сте и в леглото, казват психолозите.

3. След Карл Густав Юнг водата е символ на живот. А онова, което сте си помислили, навлизайки в басейна, е онова, което ще кажете, докато изпитвате оргазъм.

4. Начинът, по който си представяте идеалното трасе за влакчето, показва очакването ви за перфектния секс. Изкачванията и спусканията са символ на бурните сцени и затишията в леглото. Ако сте нарисували трасе, изпълнено с височини и спадове, значи сексът за вас трябва да е много бурен, активен. Ако сте добавили и няколко кръга с различна големина, при които висите с главата надолу, вие сте почитател на акробатиката и сложните пози.

5. В психологията, конят е символ на мъжественост. Думите, които ще изречете, когато вашето конче от въртележката спре, са думите, които ще кажете на партньора, ако нещо не се получи както трябва под чаршафите.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.