Психолог под възглавката

Размерът има значение?

„Ужас, много ти е малък“, тези думи вероятно могат да направят един мъж импотентен за цял живот. Макар че не си представям колко жестока трябва да е една жена, за да каже нещо подобно на партньора си. Всъщност доколко размерът наистина има значение?
Най-нормалният, средностатистически размер е от 14 до 16 см. 29% от представителите на силния пол влизат в тази графа. Размерът 12-14 см не е повод за депресия, защото толкова е дълъг на 21% от мъжете. Те трябва да заложат на други неща в леглото, за да достигнат висотите на по-големия размер. По-надолу в класацията са мъжете, чийто размер на достойнството варира от 10 до 12 см във възбудено състояние – това са 9% от мъжкото население, обикновено китайци и японци. С този размер може да се прави страхотен секс, категорични са сексолозите, затова при наличието на проблем в леглото, те изпращат пациента на психолог, а не в клиника за удължаване на пениса. Съветът на специалистите към мъжете в тази група е: разполагаш още с 10 пръста на ръцете и език – научи се да ги използваш!
Нещата стоят доста по-зле при размер 8-10 см, който е налице при 4% от мъжете, както и при 6-8 см, което е реалност при 2% от представителите на силния пол… Трябва да споменем и онзи 1% от мъжете, които разполагат само със 6 см. При тях посещението при лекаря вече е наложително, защото коя жена би могра да усети 6 см?
Е, определено има и късметлии. 19% от мъжете могат да се похвалят с 16-18-сантиметров меч,а 11% разполагат с 18-20-сантиметров. Не знам дали жените, попаднали на пъртньор, влизащ в клуба на 20-22-сантиметровите, са наистина доволни. Зависи от хралупката, която ще го приеме, защото ако е малка, ще й дойде малко в повече. Налице обаче са и един много малък процент мъже, които биха могле да се снимат без проблем в порно филми, защото разполага с повече от 22 см. И ако новото ти гадже иска да те впечатли като ти каже, че няма как да устоиш на неговия 25-сантиметров „малък“ приятел, можеш спокойно да му отговориш, че Джон Холмс вече не е между живите,а друг гигант като неговия не е регистриран досега в световен мащаб! Приказката за 24-сантиметровия също е блъф, защото този меч принадлежи на порно звездата Рон Джереми…
А и какво значение има размерът след като сексът е възможен и с 14-сантиметров, и 16… По-важно е какво се случва в главата на мъжа и жената. Защото ако там има секс, ще го има и в леглото. Така поне твърдят учените. Според мен е важно да обичаш партньора и истински да се отпуснеш, за да се наслаждаваш на случващото се между вас. Така сексът ще бъде наистина паметен.

Може също да харесате...

1 коментар

  1. казва:

    Е да така е всичко е в мозъка и той не е изследван в пълнотата си и за това и любовното изживяване подчинено на него винаги ще бъде загадка и да останем в тайната и очакването!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.