Психолог под възглавката

Съблазняването в няколко лесни стъпки

Поняга ние жените губим ума си от това, че срешнем ли мъжа на своите мечти, трябва непременно да го имаме на секундата. Но мъжът, който заедно с вас отива на работа или сте от една компания, може би не подозира за чувствата във вашето сърце.

Не се отчайвате, защото е дошло времето да вземете нещата в свои ръце. Достатъчно е да спазвате някой прости правила и в най-скоро време ще видите, че резултатът ще е на лице.

И така – напред да съблазним мъжа!

Откровен и прям поглед

Погледни го толкова прямо и откровено. В продължение на секунди не отмествайте поглед, гледайте го право в очите. Така той ще рабере вашето желание без думи.

Контактът с очите е много важен

Деликатни докосвания

При удобен случай леко се допрете в него, но да не изглежда като нарочно. Леко докоснете ръката му с извинение, а също така може да я прокарате ръката си по гърба му или плещите – той моментално ще разбере за какво мечтаете.

Флиртуване чрез шепот

Опитайте се да му привлечете вниманието, като започнете шепнешком да му разказвате, как мечтаете за една гореща вана. Мило му прошепнете нещо в ухото или шепнейки го помолете да ви отведе на някое тихо и закътано място.

Поканете го на танц

Ако никой не ви е поканил на танц, а вашият обект на внимание също е сам, не се притеснявайте да го поканите вие. Един танц е страхотен начин да събудиш страстта, интереса и желанието на партньора.

Направете му комплименти

С мила и обаятелна усмивка му направете комплимент за фигурата, очите, за усмивката. Кажете му че, че има страхотни устни и сигурно целуват добре. Не му правете комплимент за интелекта или състоянието – ще си помисли, че търсите мъж за съпруг.

Разменете си телефонните номера

Ако той не се сеща, предложете му вие. Напишете телефонния си номер на листче хартия или салфетка. Може да добавите и кратка бележка от рода на: „Понякога не мога да заспя сама – страх ме е от тъмното. Довечера ще е точно такава нощ”. Подайте му листчето с телефона, гледайки го право в очите.

Надявам се, че мъжът на вашите мечти в най-скоро време ще стане неповторим партньор, ако не за  цял живот, то поне за момента…

И не забравяйте, че е задължително да изглеждате добре, естествени, уверени.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.