Психолог под възглавката

Самолетът не иска да излети? Заредете с гориво:)

Това изобщо не означава, че мъжът няма желание. Нито, че причината е някъде във вас. Според направено наскоро проучване 21% от мъжете в Западна Европа на възраст между 30 и 80 години са импотентни. И само 14% вземат съответните контрамерки. Стресът, алкохолът и нарушенията в кръвооросяването могат за секунди да погодят лош номер на мъжа. А когато „не може”, той страда психически. Страда и жената до него. Неможенето обаче не е нито диагноза за цял живот, нито присъда. Предлагам ви три ситуации и три решения.

* При първата ви среща в леглото, той е мек. Спокойно, причина за паника няма! Просто леко неудобство. Може да се дължи на временно смущение, защото мъжът е силно напрегнат и възбуден. Случва се. Важното е да не се панираш и да не започнеш да кудкудякаш като кокошка пред празна чиния. Прояви чувство за хумор. Отмини случилото се… Не се опитвай да му обясниш защо не се е получило, ако искаш да го видиш пак и то във форма. Започни бавно отначало: “Страшно харесвам тялото ти…”

* Понякога той не получава ерекция… Ами и той е човек. Сигурно и на теб ти се е случвало да не се овлажниш, въпреки желанието! Не му казвай “Това може да се случи на всеки!” Той не е всеки, а твоят мъж! Опитай се да откриеш възможните причини и да отстраниш навреме. Дали не е бил подложен на стрес в офиса? Не спи ли твърде малко? Да не би пък да е прекалил с пиенето? Заминете някъде двамата през уикенда. Дори това да е в най-близкия мотел. Без деца, без мобилни телефони, без каквото и да е напрежение…

* Често пъти му е трудно да получи ерекция… Помогни му като запишеш час при лекар, мъжете мразят тези неща. Но не влизай с него в кабинета, ако той не иска. Специалистът ще уточни дали той има сериозни проблеми или просто начинът му на живот му пречи. Показвай му, че е желан: който се чувства желан, по-бързо получава ерекция.Създай приятна атмосфера у дома. Забрави за упреците и скандалите. Използвай афродизиаци, когато готвиш.  Ароматът им събужда страстни чувства. Спортувайте заедно. Засили ли се кръвообращението, лесно се постига ерекция.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.