Психолог под възглавката

Секс – да? Само веднъж… Неееее!!!

Мъжете свършват по-бързо от жените – за жалост често пъти са уморени за втори рунд. Можете ли двамата да „изкачите Хималаите“ на насладата? Да.

Мисли ли само за себе си? Защо мъжете свършват толкова бързо?
По принцип един мъж достига оргазъм след пет минути. Същата степен на възбуда жената изпитва едва след 20 минути. В кръвта й има по-различен коктейл от хормони, именно на него се дължи по-дългата фаза на  набиране на скорост.
Нека надхитрим природата! Добрият любовник удължава встъплението – с пръсти, устни, език, подходящи думи, за да отведе жената до точката, която той достига много по-бързо.
Ако е добра любовница, жената би трябвало да го забавя, като му показва, къде са нейните еротични зони – с ръката си поставя ръката му върху тях и го насърчава. Така той няма да свърши толкова бързо.

Правилната поза носи очакваното удоволствие
Най-добрата поза, за да изпитате едновременно оргазъм, е когато той легне по гръб, и тя също легне по гръб наполовина върху него, така че той да може с ръката си да достигне вълшебното й място, клитора. Дори самият той вече да е възбуден, все още не бива да прониква в нея, а само да я масажира до нейната кулминация и едва тогава да проникне в нея.
Ако жената забележи, че той вече върви към кулминация, трябва да се смени позата – като ездач жената може да контролира ритъма.

Огнени думи и масаж

Да се повтори е трудно, но не и невъзможно. При втория път мъжът се възбужда по-скоро от думи, а не толкова от действия. Прошепнете му след десет минути, колко силно го искате, масажирайте го леко, погрижете се за “семейното му бижу”. То ще се вдигне – вземете го в ръка и си го вкарайте. Този път наистина няма да бъде чак толкова бурно, както първия път, вашето съкровище обаче ще изпита гордост…

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.