Психолог под възглавката

Секс игри за баня

Не винаги любовната игра трябва да завърши  с контакт. Имайте предвид, че тя обикновено е прелюдия към нещо много по-вълнуващо и голямо…

АБВ на вашата анатомия

Докато си почивате заедно във ваната, може да си спретнете една забавна „АБВ на анатомията“. Тази любовна игра предизвиква знанията ви по човешка анатомия. Целта й е да създадете работа на партньора си, следвайки буквите от азбуката. Вие казвате буквата и съответстващата й част от тялото, а партньорът ви започва да я масажира леко. Например, за Б, казвате – масаж на гърба. Опитайте се да изброите цялата азбука, като използвате различни части от тялото за масаж. След като минете от А до Я, може да се върнете върху мястото, чийто масаж ви е доставил най-голямо удоволствие и да повторите!

Еротични разкази

Изключете светлините и запалете свещи. За предпочитане ароматни. Пуснете си за фон лека и чувствена музика. Отпуснете се във ваната един срещу друг, със затворени очи. Започнете да разказвате гореща история за мъж и жена. Разказвайте 2 минути. След това нека вашият партньор продължи историята, така както той я вижда и каквото той иска да направи. След 2 минути отново е ваш ред. Всеки ход, ваш или на партньора ви, ще е приятна изненада за другия. Може да пробвате да запишете вашите истории и да ги слушате заедно следващия път или когато някой от партньорите е в командировка.
И не забравяйте: не е задължително, ако не искате, секс игрите да завършат със секс. Не всички секс игри изискват „победител“ и „губещ“, „награда“ и „наказание“. Забавлявайте се, наградата е удоволствието – вашето и на партньора ви.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.