Не винаги любовната игра трябва да завърши  с контакт. Имайте предвид, че тя обикновено е прелюдия към нещо много по-вълнуващо и голямо…

АБВ на вашата анатомия

Докато си почивате заедно във ваната, може да си спретнете една забавна „АБВ на анатомията“. Тази любовна игра предизвиква знанията ви по човешка анатомия. Целта й е да създадете работа на партньора си, следвайки буквите от азбуката. Вие казвате буквата и съответстващата й част от тялото, а партньорът ви започва да я масажира леко. Например, за Б, казвате – масаж на гърба. Опитайте се да изброите цялата азбука, като използвате различни части от тялото за масаж. След като минете от А до Я, може да се върнете върху мястото, чийто масаж ви е доставил най-голямо удоволствие и да повторите!

Еротични разкази

Изключете светлините и запалете свещи. За предпочитане ароматни. Пуснете си за фон лека и чувствена музика. Отпуснете се във ваната един срещу друг, със затворени очи. Започнете да разказвате гореща история за мъж и жена. Разказвайте 2 минути. След това нека вашият партньор продължи историята, така както той я вижда и каквото той иска да направи. След 2 минути отново е ваш ред. Всеки ход, ваш или на партньора ви, ще е приятна изненада за другия. Може да пробвате да запишете вашите истории и да ги слушате заедно следващия път или когато някой от партньорите е в командировка.
И не забравяйте: не е задължително, ако не искате, секс игрите да завършат със секс. Не всички секс игри изискват „победител“ и „губещ“, „награда“ и „наказание“. Забавлявайте се, наградата е удоволствието – вашето и на партньора ви.