Психолог под възглавката

Секс уроци: Как удоволствието да продължи още малко?

Имате общи интереси, легло, завивки. Но нямате синхрон при получаването на оргазъм? Вижте съветите на експертите и забравете за проблема под завивките.

Всъщност фактът, че не достигате до оргазъм едновременно с партньора не трябва да ви притеснява. Тъкмо обратното, едновременният оргазъм е по-скоро изключение от правилото, отколкото правило, казват сексолозите. Често стремейки се да постигнат оргазъм по едно и също време, партньорите губят удоволствие от секса и се налага дори да посещват терапия…
Обикновено преди да хапнем нещо, го претопляме във фурната или микровълновата. Същото трябва да направите и със секса – затоплете телата си, направете така, че да се отпуснете максимално, за да можете да пуснете удоволствието да се разлее на топли вълни между краката ви. Трябва да се движите заедно с партньора – ако той се отпуска по-бавно, задръжте топката –не избързвайте, но и не изоставайте!
Важно е да не забравяте две основни „технически правила” – първо – сексуалният ви живот трябва да бъде редовен, и второ – правете любов колкото се може по-често. Любов, не само секс!
Ето и няколко хитринки, с които можете да направите така, че удоволствието да продължи малко повече…
1.  Научете се да усещате сигналите на тялото, да контролирате нервното напрежение, правилното дишане.
2. Използвайте презервативи с анестетици (вещества, потискащи действието на нервната система).
3. Избирайте пози, в които водеща е жената. Например, „ездачката” позволява да се контролира и регулира ритъма на фрикциите и дълбочината на проникването.
4. Използвайте лубриканти. Те намаляват силата на триенето на половия член и така мъжът се нуждае от повече време за достигане на своя върхов момент.
5. Включете в менюто си повече морски дарове и шоколад. И не забравяйте, че голяма част от афродизиаците действат на принципа на плацебото – ще има ефект, ако повярвате в него. Хапвайте бавно, заигравайте се един с друг, усмихвайте се, хранете се взаимно.

Може също да харесате...

1 коментар

  1. казва:

    Class photo !!!. Welcome here http://vakhshclub.wordpress.com/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.