Лятото е сезонът, в който можете да събудите заспалите чувства, радвайки се на красотата на природата.

И ласките край морския бряг или в палатката са един от начините да внесете малко разнообразие в отношенията си с любимия. 

Ако правите секс само на дивана или в леглото, действието бързо ще ви омръзне. Според статистиката 50% от партньорите губят интерес един към друг 3-4 години след началото на връзката. А ако са заедно от 10 и повече години, сексът може да се превърне в мираж, коментират психолози.

В този случай трябва да положите усилия, за да промените нещо. Имате нужда от приключения,които да повишат нивото на адреналина в кръвта ви. А лятото ни ги предлага в изобилие.

Бурни водопади, красиви плажове, прохладни горски полянки… Природата е един от вариантите, благодарение на които можем да събудим заспалата си интимност.

Учените установили, че палатките влияят по особен начин на женската сексуалност.

Просто трябва да се сдобиете с палатка, която защитава напълно от насекомите и да се запасите с всичко необходимо за нощуване сред природата. Т.е. за едно комфортно секс маратонче в горска среда.

Колкото по-екстремно е преживяването, толкова сексът ще бъде по-разтърсващ, коментират сексолозите. Разбира се, няма нужда да висите над стръмен водопад или да влизате в пещера, в която може да има и други обитатели. Но приключението е важно. Потърсете го и то ще ви върне страстта! И не само – ще ви подари незабравими спомени за лятото.