Психолог под възглавката

Сексът в палатка съживява интимния живот

Лятото е сезонът, в който можете да събудите заспалите чувства, радвайки се на красотата на природата.

И ласките край морския бряг или в палатката са един от начините да внесете малко разнообразие в отношенията си с любимия. 

Ако правите секс само на дивана или в леглото, действието бързо ще ви омръзне. Според статистиката 50% от партньорите губят интерес един към друг 3-4 години след началото на връзката. А ако са заедно от 10 и повече години, сексът може да се превърне в мираж, коментират психолози.

В този случай трябва да положите усилия, за да промените нещо. Имате нужда от приключения,които да повишат нивото на адреналина в кръвта ви. А лятото ни ги предлага в изобилие.

Бурни водопади, красиви плажове, прохладни горски полянки… Природата е един от вариантите, благодарение на които можем да събудим заспалата си интимност.

Учените установили, че палатките влияят по особен начин на женската сексуалност.

Просто трябва да се сдобиете с палатка, която защитава напълно от насекомите и да се запасите с всичко необходимо за нощуване сред природата. Т.е. за едно комфортно секс маратонче в горска среда.

Колкото по-екстремно е преживяването, толкова сексът ще бъде по-разтърсващ, коментират сексолозите. Разбира се, няма нужда да висите над стръмен водопад или да влизате в пещера, в която може да има и други обитатели. Но приключението е важно. Потърсете го и то ще ви върне страстта! И не само – ще ви подари незабравими спомени за лятото.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.