Психолог под възглавката

Сексуалните фантазии укрепват брака

Те са присъщи на всеки от нас – независимо дали сме от страната на нежната половина на човечеството, или не. Може да се каже, че фантазиите са безопасен начин да направите или изживеете нещо, което в реалния живот не бихте. От друга страна, те са и доста добър вариант да внесете разнообразие в сексуалния си живот.  Дали ще ги запазите за себе си, или ще ги споделите с партньора си – това си е ваше решение.  
Възможно е да давате воля на своите фантазии и в реалния живот, като включите партньора си в някоя ролева игра. Дайте воля на въображението си и така интимният ви свят ще получи живителен полъх.
Палави изненади
Неочакваността е едно от най-силните оръжия. Накарайте своя Адам да си спомни каква палавница сте била, когато сте се запознали! Ще видите, че само за миг можете да го качите на седмото небе.
Вие добре знаете разписанието му за деня – пет минути преди да си тръгне от офиса, му изпратете есемес, че децата са при едни приятели, а вие сте в банята, цялата в пухкава пяна. Почти сигурно е, че той ще се справи със задръстването по улиците и червените светофари така, както не го е правил дори когато ви е возил към родилното!
Можете да вземете и някакъв любовен, лек и развлекателен филм, пълен с чувствени сцени, които 100% ще събудят и двама ви. А веднъж събудено, въображението ви няма да знае граници и вие ще прекарате една чудесна вечер.
Ако не сте много срамежлива, направете си няколко по-смели снимки. Сложете ги в джоба на сакото или в куфарчето на партньора си и чакайте реакция. Уверявам ви, че отговорът няма да закъснее и при това ще бъде приятен!
Време за релакс
Снабдете се с еротично бельо – прозрачни туники, ефирни нощнички, бикини от дантела. Превърнете спалнята в будоар с помощта на атлазени покривки  и малки възглавнички. Добавете няколко пера (от паун например), с които да погалвате треперещото му тяло. След това го накарайте да се остави в ръцете ви за един приятен масаж. Разбира се, предварително трябва да купите някакво ароматно масло. Добре намажете тялото му и след това масажирайте с бавни, сластни движения – отпред и отзад.
Бъдете разкрепостени
Искате да внесете нещо ново между вас и него, но не знаете как да го направите и не знаете как той ще реагира? А може би и мъничко ви е срам? На първо място забравете за това чувство – то няма място в отношенията между двама души, които се обичат или поне твърдят така.
Опознайте себе си…
Полученото удоволствие ще ви помогне да разберете как да действате с партньора си. Когато му показвате къде и как да ви докосва, не бъдете груба, а внимателна, за да не го карате да си мисли,  че той не е достатъчно добър.
Отпуснете се. Медитирайте. Някои от сексолозите са установили, че много от жените спират дъха си и почти  забравят да дишат, когато страстите се нажежат и кулминацията е близо. А трябва да правите точно обратното – да се постараете да дишате по-дълбоко. Така ще откриете нови, неподозирани удоволствия.
Не мълчете като риба. Постепенно започнете лекичко да пъшкате, да стенете, после по-силно. Въздъхнете колко ви е приятно и нежно целунете партньора си. Това ще засили страстта му. Не крийте емоциите си и усещанията, които разтърсват душата и тялото ви.
Носете секси бельо не само когато очаквате, че ще правите любов. Това ще ви накара да се чувствате желана по всяко време и на всяко място, а то пък от своя страна ще повлияе и на мъжа до вас. Казват, че когато жената се чувства добре в тялото си – обичана, желана и съблазнителна, това се изписва на лицето й и привлича силния пол като магнит.
Оглеждайте се в огледалото – със и без дрехи. Не се съсредоточавайте върху онези участъци, които не харесвате. По-скоро си казвайте: “Бедрата ми са толкова привлекателни!” или “Кожата ми е тъй мека – създадена е за целувки!”. Резултатът от тази психотерапия ще бъдат повишеното ви самочувствие и увереност.
Да бъде светлина! Не посягайте към копчето на лампата още в първия миг, когато той се наклони към вас, за да ви погали. От какво ви е страх? Не искате ли да гледате как партньорът ви тръпне от удоволствие, когато пръстите ви галят тялото му? Можете да направите осветлението по-интимно, но в никакъв случай не го изключвайте. Метнете тънък ефирен червен шал върху лампата, за да стане светлината по-мека.  Танцувайте, галете телата си, целувайте се, разговаряйте полегнали, както майка ви е родила. Всъщност сексът не е само физическо действие – той е особено чувствено докосване на две души и две тела…

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.