Психолог под възглавката

Скъпи, не спирай! На крачка от оргазъм съм:)

Господи! Искам всеки ден да получавам оргазъм… след оргазъм. Но не става. Точно така. Защото аз дори не правя секс всеки ден. Искам, но не винаги се получава. Защо ли? Заради куп скучни, ежедневни, дребни проблемчета, които изсмукват жизнените ми сили и любовните ми желания. Осъзнах обаче, че ако го пожелая много силно, той ще ми се случи. И веднага ви давам пример с последния. Ми. Оргазъм. Звучи наистина успокояващо, отпускащо, освобождаващо… Искате ли го във вашето легло?
1. Вкъщи сте. Не мислете повече за офиса, не работете на лаптопа си пред телевизора. Отпуснете се.
2. На вечеря хапнете нещо малко и леко. Така коремът няма да ви тежи и ще можете да правите сложните пози, за които иначе само четете.
3. Вслушайте  се в желанията на тялото си. То иска секс. Дайте му го.
4. Може да ви се иска много, но ще трябва да направите малки жертви. Като да пропуснете любимия си сериал, който уви започва в полунощ… Това е време за любов, не за сериали!
5. За да не заспите преди да стигнете до леглото, вземете си душ. Освежава. И е добре за хигиената.  И настройва за любов.
6. Легнете си чисто голи. И почакайте половинката ви да се присъедини към вас. Можете да запалите ароматна свещ или да скриете под възглавницата перо. Галещата ласка с него ще възбуди партньора ти.
7. Не бързайте. Не гоните влак или последния автобус на градския транспорт. Галете. Бавно. Сластно.
8. Целувайте. Забравете половите си органи. Те са на последно място. Целувайте навсякъде другаде. Бавно.
9. Приемете другия безрезервно. Почувствайте удоволствието, което бавно превзема тялото ви. На върха на шеметната вълна е той – вашият оргазъм. Е, моят беше…

Може също да харесате...