От опит

Ох! Ще те „счупя“ от любов!

Мдааа, сексът е хубаво нещо, стига да носи удоволствие, не гипс. Оказва се обаче, че много хора, обхванати  от страстта да имат партньора си „сега и тук“ не обръщат внимание на безопасността на терена.  Проучване показва, че една трета от британците, например, са лекували наранявания следствие на твърде гореща любовна игра, пише в. „Дейли Мейл“. Според статистиката 5% от населението на Острова е принудено да си взима болнични заради нараняване, получено преди, по време или след секс. 2% пък дори са си счупвали някоя кост. 10% от хората добавят, че те или половинката им са падали по време на секс от леглото, а един от 50 е падал от пералнята!
Изследване на хиляда души показва, че леглото не е най-обичайното място за правене на секс… Предпочитани „горещи точки“ са кухненската маса, стълбите, автомобилната седалка.
Но дори диванът се явява опасен, защото е тесен, а около него често има чупливи предмети. Ето защо не забравяйте все пак да хвърлите едно око на мястото, където смятате да правите секс. Както се казва – за ваше добро е. Не че препоръчваме да правите любов с каски и наколенки, но все пак – бъдете внимателни. Специалистите казват, че е най-добре сексът да бъде планиран и подготвен – музика, свещи, меки и ароматни чаршафи, чаша хубаво вино… В този случай опасностите от нараняване са почти нулеви!

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.