Мдааа, сексът е хубаво нещо, стига да носи удоволствие, не гипс. Оказва се обаче, че много хора, обхванати  от страстта да имат партньора си „сега и тук“ не обръщат внимание на безопасността на терена.  Проучване показва, че една трета от британците, например, са лекували наранявания следствие на твърде гореща любовна игра, пише в. „Дейли Мейл“. Според статистиката 5% от населението на Острова е принудено да си взима болнични заради нараняване, получено преди, по време или след секс. 2% пък дори са си счупвали някоя кост. 10% от хората добавят, че те или половинката им са падали по време на секс от леглото, а един от 50 е падал от пералнята!
Изследване на хиляда души показва, че леглото не е най-обичайното място за правене на секс… Предпочитани „горещи точки“ са кухненската маса, стълбите, автомобилната седалка.
Но дори диванът се явява опасен, защото е тесен, а около него често има чупливи предмети. Ето защо не забравяйте все пак да хвърлите едно око на мястото, където смятате да правите секс. Както се казва – за ваше добро е. Не че препоръчваме да правите любов с каски и наколенки, но все пак – бъдете внимателни. Специалистите казват, че е най-добре сексът да бъде планиран и подготвен – музика, свещи, меки и ароматни чаршафи, чаша хубаво вино… В този случай опасностите от нараняване са почти нулеви!