Дали той “пърха” върху устните ви като пеперуда или езикът му прониква дълбоко в гърлото ви? Начинът, по който се целува партньорът, може да ви разкрие някои подробности за неговата същност… Какво мислят Той и Тя в различните случаи и какъв е съветът на специалиста…

Палав език
Постоянно се движи навътре и извън устата ви или пък прониква дълбоко сякаш иска да погали гърлото ви…
Той: Целувката ми тип “сонда” със сигурност ще я възбуди.
Тя: Ще повърна.
Какво означава? Той е мъж със състезателен дух и гледа на целуването като начин да ви впечатли. Ако не ви е приятно, по-добре му кажете:  Обичам езика ти, но може ли да си малко по-нежен, за да го усещам по-добре?

Хищник
Този тип мъже обичат да гризат и хапят устните ви. Понякога дори се самозабравят и могат да ви причинят болка, да ви ухапят до кръв.
Той: Това я кара да си мисли, че съм като вълк в леглото.
Тя: Ох! Боли!
Какво означава? Чувствеността му е доста агресивна. Дори повече от допустимото.

Наблюдател
Винаги, когато отворите очи по време на целувка, виждате неговите вперени във вас…
Той: Боже, толкова е секси, когато ме целува.
Тя: Дано изглеждам добре със затворени очи.
Какво означава? Ако погледът му е вперен в очите ви, добре. Това означава, че доста си пада по вас. Но ако очите му блуждаят насам-натам, може и да му е скучно…
Решението на проблема: Без паника! Той ви гледа, защото това го възбужда. Но ако целувките му станат вяли, е време да си кажете довиждане.
Решението на проблема: Наслаждавайте се на всичко това до степен, до която ви е приятно или можете да търпите. Ако прекали, и вие го ухапете силно, за да разбере какво ви причинява.

Целува с вакуум
Той създава вакуум около устните ви и засмуква силно.
Той: На бас, че на нея адски й харесва!
Тя: Не мога да дишам! Защо трябва да ме целува така?
Какво означава? Независимо че много му харесва да ви целува, той до известна степен е незрял и за да се чувства сигурен, обича да контролира нещата.
Решението на проблема: Опитайте се да “превключите” на по-нежно целуване. Ако не успеете, му покажете, че обичате мъжете да доминират, но само от време на време.

Кара ви да ви се разтреперят краката
Понякога е нежен, понякога доминира, но винаги ви дава онова, от което се нуждаете.
Той: Тази жена е прекрасна. Надявам се и тя да ме хареса толкова, колкото аз харесвам нея.
Тя: Мога да правя това вечно…
Какво означава? Той е толкова влюбен във вас, че не мисли за техниката си на целуване. Той е зрял, отдаден и секси. В случая няма проблем, просто си мислете за другите палави неща, които ви очакват.