Психолог под възглавката

Топ 5 на най-добрите афродизиаци

Попадналите в този рейтинг пет продукта наистина имат вълшебни свойства, доказани след научни изследвания.

Авокадото. Богато е на витамин А, калий и незаменимите мастни киселини. В съчетание тези полезни съставки се предвъщат в енергиен коктейл за половата система.

Витамин С, съдържащ се в цитрусите, повишава нивото на хормона окситоцин, известен със стимулиращото си действие върху гладката мускуратура на матката и качеството на постигнатия оргазъм.

Неотдавна учените разбраха, че белтъкът, съдържащ се в хайвера е уникален,защото съдържа пълния спектър от аминокиселини, необходими на организма. След като човек хапне малко хайвер, той усеща прилив на сили. Какво повече ви трябва за една страстна нощ?

Яйцата са богати на витамин В6, който спомага за регулацията на хормоналния статус на организма. Известно е, че именно хормоналният дисбаланс е една от основните причини за липсата на желание в леглото.

Шоколадът, за който се знае, че стимулира производството на хормона на щастието – серотонин, влияе положително и на жените, за да получат така мечтания оргазъм, доказват направени наскоро изследвания.

Може също да харесате...

1 коментар

  1. казва:

    Интересен и полезен пост, а и картинката е доста оригинална. =]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.