Любопитно

Все повече хора правят магия за любов

На мистични ритуали и билкови отвари разчитат все повече нашенци, за да привлекат или задържат желания партньор в живота си, писа в. „Труд“. Чудодейните рецепти масово се разменят из форуми и социални мрежи и стотици хора споделят опит. Обикновено до подобни идеи се стига, когато половинката не отговаря на чувствата или имаме проблеми в отношенията, които смятаме, че дължат на трети човек…Любителите на домашните магии се хвалят, че най-лесна и в същото време най-сигурна била магията със сол. „Ако искате да привлечете вниманието на някого, се опитайте да го „посолите“. Подръжте за известно време сол в ръцете си, мислете наум за желанието и емоциите си, а след това я разхвърлете там, където обикновено ходи този човек, или ако е възможно я поставете в храната му“.

Напръскването на партньора по време на сън с прах от стрит босилек предотвратява изневери, казват запознати.  Узрели цветове със семенцата на глухарчето в джобовете или багажа на любимия при дълги отсъствия пък му пречели да кръшка. Такова действие имали и семената от копър. Измиване на лицето и ръцете с отвара от тях пък водела до засилване на любовното желание, гласят само част от рецептите, под които потребителите се кълнат в тяхната ефикасност.

„Изгарянето на щипка джинджифил в дома води до подобряване на взаимоотношенията между партньорите“, убеждават потребители в социалните мрежи.
Риганът пък се хвали като универсална добавка към всички амулети за любов. Също така се използва против любовна мъка и за забрава на любов. Още по-силни били отварите, в които се смесват по няколко от чудодейните билки.

Ватикански хляб сбъдва съкровена мечта… Едно от най-търсените, но и най-трудни за намиране неща сред любителите на свръхествествените сили, се оказва тестото за Ватикански хляб. Той се приготвя само веднъж в живота и се вярва, че сбъдва най-съкровеното желание. Ключовото е, сместа, от която започва приготвянето на хляба, трябва да ви е дадена от човек, който вече го правил. След омесването на част от съставките всеки раздава от тестото на трима души и след това те продължават веригата.
В желанието да се докоснат до магията му потребителите в интернет дори се договарят да си го изпратят по куриер. Ватиканският хляб всъщност е вид сладкиш, който съдържа брашно, олио, яйца, захар, мляко, орехи, стафиди и шоколад, които се замесват по специална техника в продължение на 7 дни. Идеята на този хляб е, чрез предаването на закваската да получите и предадете добро и да се заредите с положителна енергия.

 

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.