Психолог под възглавката

Вумбилдинг или упражнения за супероргазъм

Искате да разбудите сексуалната си страст и тази на партньора? Специалистите препоръчват да започнете с опознаване на собственото ви тяло. Всяка жена може да развие чувствителността си, ако се упражнява, казват те.

Още през 60-е години първо в САЩ, а по-късно и в други държави, възникват специални школи за дами, в които се предлагат комплекси от упражнения за мускулите на гърба, таза, бедрата и краката.
Фитнес за оргазми. Упражненията на вагиналните мускули гарантират по-силна чувствителност, защото подобряват кръвоснабдяването на нервните окончания. Как да ги правите?
Сложете палец върху малките срамни устни. Представете си, че ви се пишка, но трябва да стискате. Свийте мускулите и задръжте. По време на упражнението не напрягайте мускулите на корема или бедрата – трябва да работи само влагалищната мускулатура.
Поне три пъти на ден отделяйте по няколко минути, за да свивате и отпускате влагалищните мускули, като през това време дишате дълбоко и равномерно. 20 повторения на упражнението са напълно достатъчни като за начало.
Когато усвоите това основно упражнение, добавете 20 бързи и 10 бавни „стягания”. След това се опитайте да стегнете мускулите за 5 секунди и за 5 – да отпуснете напълно.

Практика за двама. Докато правите секс, се опитайте, свивайки мускулите, да „изтласкате” въображаем предмет от влагалището. От това движение удоволствие получават и двамата партньори.
Когато усетите, че оргазмът наближава, опитайте се да стегнете влагалищните мускули. Наградата за усилието ви ще бъде много силен и разтърсващ оргазъм.
Научете се да се отпускате. Вземете парче ефирен плат или перо. Съблечете се. Отпуснете се на леглото или дивана. Затворете очи. И започнете да галите нежно тялото си – гърдите, корема, бедрата от вътрешната част. Не бързайте. Изолирайте се от околните шумове. За целта можете да си пуснете и лека музика. Почувствайте всяко докосване. Приложете упражнението и на партньора. Ако го направите със затворени очи, ще тренирате доверието един към друг. Удоволствието още бъде много по-силно.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.