Психолог под възглавката

Запознайте се с конкурентите на точка G

Безспорно секс азбуката започва с G, но в никакъв случай не завършва с нея. В борбата за достигане на заветния оргазъм се включват още зона А, Р и U. И докато съществуването на прослуватата точка G постоянно е поставяно под съмнение от различни учени, следващите няколко „оргазмени детонатора“ са на 100% признати от физиолозите.

Зона Р

От гледна точка на анатомията, тази зона се намира точно между влагалището и аналния отвор. Как да я откриете? Всъщност с едно нежно движение ще се натъкнете на нея при всички положения. Не са ви необходими акробатични номера, за да успеете. Мъже, все пак във вас със сигурност спи един заспал изследовател! Как да я стимулирате? Действайте на принципа на пулсирането – първо силно дразнете, после отпуснете. Движенията ви трябва да са ритмични. Резултатът: Стимулацията на зона Р ще ви даде бърз оргазъм и усещане за невероятно изживяване.

Зона А

Тази зона е малък участък във вътрешността на влагалището, малко по-високо от шйката на матката. Как да я откриете? Ще трябва да сте упорити, защото зона А е доста прикрита. Не можете да го направите с „голи ръце“, освен ако мъжът в леглото ви не е професионален пианист, хирург или фокусник – или с други думи, ако не е с дълги и изящни пръсти. В общия случай ще ви трябва допълнително оборудване – специален вибратор. Той трябва да е дълъг, с неголяма главичка. Как да я стимулирате? Използвайте равномерен натиск в тази богата на нервни окончания зона. Резултатът: Стимулацията на зона А ще реши проблема ви с овлажняването. Освен това, за разлика от клиторния оргазъм, тук можете да продължите стимулацията и след достигането на върха, а удоволствието ще става все по-силно и по-силно.

Зона U

Зона U се намира около изхода на пикочния канал. Как да я откриете? Търсете малко по-ниско от клитора, точно над входа на влагалището. Как да стимулирате? Тук нямате нужда от специално оборудване, а от палави палци и език. Важно условие: партньорът ви да си измие добре ръцете преди старта на забавлението. Кръговите галещи движения са подходящи, без силен натиск. Резултатът: Ще бъде зашеметяващ, ако стимулирате едновременно и клитора.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.